Arnold Schwarzenegger Arnold: Edukacja Kulturysty wydawnictwo: Buk Rower, Maj 2005 ISBN: 83-920107-2-8 liczba stron: 264 wymiary: 145 x 205 mm okładka: miękka
czytał to ktoś z Was? chciałbym sobie kupić, ale nie wiem czy warto.. 35zł.. chciałbym poczytać coś o kulturystyce poza planami i dietami.. jakąś prozę :)
czytałem i nie jest to jakaś rewelacja, mam już od dawna Weidera książke i mało nowego jest w tej Arnolda ale myślę, że przczytać warto, połowa książki jest historią Arniego, zerknij na allegro można taniej kupić.
bigrafia fajna - OK a co z opisami ćwiczeń i trenigów ?? nie chcę odkryć ameryki, ale może jakiś ciekawy sposób..
moją literaturą jest internet i pismo "Sport dla wszystkich".. dlatego chciałbym coś "poważniejszego"
1131043071000
ziompel
Wysłana - 03 listopada 2005 20:07
jezeli spodziewasz sie , ze znajdziesz tam jakies super elo metody treningowe to sądze , ze sie myslisz gdy arni trenował trenowano zupełnie inaczej niz teraz nieznano sie tak więc lepiej przestudiuj dział trening na sfd , a jezeli chodzi ci o opisane cwiczenia to przestudiuj atlas ćwiczeń
dodam ,ze książki nie czytałem więc moze sie myle ^.-