Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 421 razy
słowa kluczowe: areoby  interwaly 
Autor

Areoby, interwaly....

koksmox

Wysłana - 11 lutego 2010 21:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, chcilabym spalic troche tluszczu , mam 16 lat 76 kg 180 cm , cwicze muay thai i na silce (po 3x w tyg mt i silka )... diete zrobie wysokobialkowa ,trening fbw , a teraz przejde do zeczy... Mt trenuje jako areoby... ale czasami nie chodze na treningi bo mam nauke w domu czy cos... jakie cwiczenia areobowe moge wykonywac wtedy w domu ? ? ? nie mam rowerka stacjonarnego, na dworze nie mam gdzie biegac bo mieszkam w centrum miasta. Co moge robic w domu moze jakies lekkie cwiczenia na silce np sama sztanga i po 50 machniec na barki z 50 przysiadow itd ? czy jakies interwaly albo areoby w domu ? a jak to jakie ? z gory thx za odpowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2010 21:09 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

koksmox

Wysłana - 11 lutego 2010 21:09    Edytuj Cytuj
aha i jeszcze jedno ile bialka ,ww i tluszczy na kg ciala dac ?

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 21:54    Edytuj Cytuj
Możesz robić tabatę z użyciem własnego ciałą, to najlepsze wyjście. Najpierw piszesz, że zaczniesz stosować dietę wysokobiałkową , a potem pytasz się o rozkład b t w ?? Weź lepiej poczytaj o układaniu diety

koksmox

Wysłana - 11 lutego 2010 22:34    Edytuj Cytuj
co to ta tabata ? umiem ukladac diete troche juz cwicze , rozchodzi sie ile b t w na kg ciala przy takim a nie innym trbyie zycia... wiem ze bialka najwiecej troche tluszczy i malo wegli ,ale ile g na kg ciala

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 22:37    Edytuj Cytuj
o tabacie poszukaj sobie , jest sporo filmików w googlach i na sfd. Co do rozkładu b t w to nie wiem jak to jest, ale w diecie białkowej chyba samo białko jesz, więc już masz odpowiedź

koksmox

Wysłana - 11 lutego 2010 22:38    Edytuj Cytuj
OK znalazlem temat dotyczacy tej tabaty zaraz to ogarne ^^

koksmox

Wysłana - 11 lutego 2010 22:40    Edytuj Cytuj
yy ale jakis rozklad musi byc.... i raczej nie samo bialko bo zadnego treningu bym nieogarnol, troche wegli musi byc tylko ile ?

misterjo

Wysłana - 11 lutego 2010 22:44    Edytuj Cytuj
No to jak musisz jeść węgle to dieta białkowa odpada. Poczytaj o low carb z węglami w okresie około treningowym takie tkd

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Areoby, interwaly....

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.