Zwracam się do Państwa z prośba o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki będą mi niezwykle pomocne w pisaniu pracy magisterskiej, temat „Turystyka rowerowa na terenie Wyżyny Krakowsko-Częstochowskiej”. Ankieta ta jest anonimowa, a Państwa szczere odpowiedzi pozwolą na zbadanie na ile obszar ten pozwala na uprawianie turystyki rowerowej. Proszę kliknąć na linka i wybrać pasujące odpowiedzi: http://www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=54e4d73f1 Dzięki za pomoc
7.8. - brakuje możliwości wyboru kilku odpowiedzi 9.9. - brakuje opcji NIGDY 12.12. - brakuje "nie mam pojęcia" 13.13. - j.w. 14.14. - j.w. i kilka pyt. poniżej również
Faktycznie - niektore pytania powinny miec mozliwosc zaznaczenia wielu odpowiedzi. Mimo wszytsko wypelnilem sumiennie ;) Pozdrawiam
:> ó?o:..
1201623516000
Robson_87
Wysłana - 29 stycznia 2008 19:22
brakuje kilku waznych odp np. w pytaniu dlaczego uprawiasz turystyke rowerowa jest brak odp poprostu lubie jezdzic na rowerze, sprawia mi to przyjemnosc
1201630942000
loart
Wysłana - 30 stycznia 2008 16:10
ja tam na tej jurze nie bylem nigdy ... to nie to forum tu chyba piszą ludzie z całej polski a ja akurat mieszkam niedaleko Chojnic na pomorzu :p
dlaczego downhill jest taki drogi :p rower w naprawie jak zawsze :)
Co do możliwości zaznaczenia kilku możliwości to niestety nie mieści się ta opcja w wersji za FREE Wiem że na forum są osoby z całego kraju, ale dzięki temu mam szanse dotrzeć do większej ilości osób, które były na jurze niż na forum regionalnym. Dzięki za wypełnianie Ankiet Pozdrawiam- wypełniamy dalej