Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Animal Cuts, a żołądek?

gowestham

Wysłana - 06 marca 2010 15:22    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, skończyłem robienie masy na siłowni, jednak pora zrzucić fat. W związku z tym zakupiłem Cutsa, dieta + HIIT. Natomiast moje pytanie jest takie. Zacząłem brać Animala wczoraj rano zgodnie z zaleceniami, na czczo i 8 godzin później. Po pierwszej dawce miałem wyższy puls i chęć niszczenia :D natomiast później doszły mi problemy żołądkowe. Kolokwialnie mówiąc raz a porządnie mnie przesrało. Wziąłem drugą paczkę, po jedzeniu i było ok. Dzisiaj rano wziąłem następną o rano, z pół godziny później chciało mi się rzygać i znowu mnie przes.... Z godzinkę później mnie przerzygało, ale co dziwne pomimo tego że jadłem śniadanie, rzygnąłem samym płynem... Potem do tej pory towarzyszy mi zgaga.

Zastanawiam się, czy może to mieć związek z Cutsem. Czy może z tym że byłem ostatnio przeziębiony i biorę dodatkowo Gripexy, Ibupromy itp. Ktoś miał takie doświadczenia z tym suplem?

Drugie pytanie: Producent radzi brać na czczo, chciałbym spróbować brać po posiłku. Jak sądzicie, ma to sens? Czy i jak bardzo zmniejsza to działanie tego specyfiku?

Od razu dodam: 22 lata, nigdy żadnych problemów z sercem/żołądkiem/alergiami. Nic z tych rzeczy. Brałem jakiś czas temu TSE i pobudzał mnie itp. ale żadnych żołądkowych niespodzianek nie było.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 marca 2010 16:40 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TomQ-MAG

Wysłana - 06 marca 2010 16:40    Edytuj Cytuj
bierz po posilku.
powinno pomoc.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

gowestham

Wysłana - 06 marca 2010 23:13    Edytuj Cytuj
A jak takie branie po posiłku wpływa na działanie Cutsa? Bo po cos napisali zeby brac po przebudzeniu... :/

TomQ-MAG

Wysłana - 06 marca 2010 23:16    Edytuj Cytuj
nie powinno sie dzialanie zmienic.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

gowestham

Wysłana - 07 marca 2010 00:14    Edytuj Cytuj
Dzięki serdeczne :) SOG dla Ciebie, za to że jako jedyny pomogłeś.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Animal Cuts, a żołądek?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.