Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Andrzej Gołota vs Mike Mollo

Mayweather

Wysłana - 27 lutego 2007 14:39    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

"Andrzej Gołota, tak jak Rocky Balboa, jest mistrzem w naszych sercach" - zachwycają się powrotem na ring naszego boksera Amerykanie. 10 marca znów zobaczymy Gołotę na ringu.
Powrót "Rocky'ego" do kin to wielki sukces słynnego amerykańskiego aktora, Sylwestra Stallone'a, który gra boksera. W USA film robi furorę. Polska premiera nastąpi 9 marca. Tego samego dnia Andrzej Gołota będzie ważony przed walką, którą stoczy w nowojorskiej Madison Square Garden. Ostatni jego pojedynek - z Lamonem Brewsterem w maju 2005 roku - skończył się porażką przez nokaut w 52. sekundzie.

"Długo się wahałem, czy jeszcze boksować, ale nie mogłem zakończyć kariery w tak żenujący sposób. Skoro Rocky może wrócić na ring, to ja tym bardziej" - uważa Gołota. Polski bokser chce być jak jego filmowy bohater. Szanowany i triumfujący. Dlatego ostro trenuje przed walką z Amerykaninem Mike'em Mollo. "Całkiem niedawno

Andrzej obijał go na sparingach. Powinien zwyciężyć. Wówczas w następnej walce będzie bić się o mistrzostwo świata" - przewiduje menedżer Gołoty, Ziggy Rozalski. "Ma na to szansę. Widziałem, jak ostro trenuje" - mówi "Faktowi" Tomasz Adamek, który przez tydzień ćwiczył wspólnie z Gołotą na Florydzie.

"Kariera Polaka to świetny materiał na scenariusz filmowy. Nie gorszy niż Rocky'ego. Gołota, podobnie jak Balboa, jest mistrzem w naszych sercach" - nie ma wątpliwości amerykański dziennikarz Joe Harrison. Amerykanie zachwycają się filmem "Rocky VI", ale już nie mogą doczekać się prawdziwego pojedynku - z udziałem Gołoty.

Nie wiem co o tm sądzić,ale jestem za Andrzejem....

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 lutego 2007 14:44 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Mayweather

Wysłana - 27 lutego 2007 14:44    Edytuj Cytuj

jarzynek

Wysłana - 27 lutego 2007 14:49    Edytuj Cytuj
Jescze nic pewnego

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

Mayweather

Wysłana - 27 lutego 2007 16:04    Edytuj Cytuj
Nie no.Podobno pewne.Nawet w jakims programie trzy dni temu Kostyra,Rylik mówili,ze to już pewne.Ale sądząc po Andrzeju.....

zipmiras

Wysłana - 27 lutego 2007 19:14    Edytuj Cytuj
mówcie co chcecie o Andreju ja tam wierze że jeszcze namiesza i przechwyci jakis pasek dązy do tego celu tyle lat za któryms razem napewno mu sie uda może teraz ;d;d patrzac na fakt że obecnie nie ma zandego wielkiego żeznika jak kiedys tyson lub lenox

trening czyni mistrza

marek428

Wysłana - 27 lutego 2007 21:39    Edytuj Cytuj
Ale Goły ma juz swoje lata, urazy za soba i zszarganą psychike

"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB

RynkowskiD

Wysłana - 27 lutego 2007 22:36    Edytuj Cytuj
znowu hopak ucieknie czy ko ?

By Animal...

mieszko00

Wysłana - 06 marca 2007 11:27    Edytuj Cytuj
a wiecie czy będzie to w TV? na jakim kanale itd?

marek428

Wysłana - 06 marca 2007 16:07    Edytuj Cytuj
Temat mozna skasowac bo wiadomo, ze Golota walczy z kim innym.

"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB

mka3_1988

Wysłana - 07 stycznia 2008 10:20    Edytuj Cytuj
jak to z kim innym? czytałem że walczy z Mollo na tej gali będzie walczyl Jones z Trynidadem,to może być ciekawsze od walki Gołoty.

tp1966

Wysłana - 10 stycznia 2008 12:21    Edytuj Cytuj

Walka odbędzie się na 100%
Ja obstawiam na Andrzeja może pokusi sie o KO

Maszeruj albo giń !!!

Odpowiedzi jest na 11 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Andrzej Gołota vs Mike Mollo

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.