Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat został odczytany 13999 razy
słowa kluczowe: anavar  oxandrolon 
Autor

Anavar (oxandrolon)

Wodzu

Wysłana - 04 sierpnia 2001 17:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Drogie "koksiarskie" autorytety czy może któryś z Was brał albo zna kogoś takiego który brał Anavar (oxandrolon). Chyba trudno go dostać a poza tym jest za***iście drogi, może ktoś w Lublinie lub Rzeszowie może go skombinować, byłbym wdzięczny i proszę o podanie ceny i czy w ogóle opłaca się go brać. A czy można dostać go w polskiej, szarej aptece na receptę albo czy znacie jakieś hurtownie które to rozprowadzają?????

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 sierpnia 2001 18:24 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Wodzu

Wysłana - 04 sierpnia 2001 18:24    Edytuj Cytuj
Krasnall, M_I_C_O,Ed, KingKong, Corvax i reszta co z wami na pewno któryś coś o tym wie

SFD

Wysłana - 04 sierpnia 2001 18:56    Edytuj Cytuj
z tego co mi wiadomo to 100 tabletek kosztuje 1200 zl. ale nie jestem pewien na 100% czy to prawda. ale moze ci ktos wcisnac kit sprzedajac ci z ta cene mete wiec uwazaj.

to ja

SFD

Wysłana - 04 sierpnia 2001 22:51    Edytuj Cytuj
Jedyne co moge dla Ciebie zrobić to wysłac Ci artykuł z Muscle na temat własnie anavaru. Prawde mówiac nawet się zbytnio nie interesowałem tym srodkiem z tej prostej przyczyny że jest cholernie drogi. Tabletka podobno kosztuje 3 $ a dziennie trzeba ich nawet siedem. Pozatym- podobno dobre efekty i mało skutków ubocznych. Co do tego czy jest w aptece- mozna przeciesz zadzwonic ale w pierwszej lepszej napewno go nie ma. Podejrzewam ze mozna go sprowadzić ale tak jak sprowadzenie HGH podlega ścisłej kontroli. Reszta jeśli chcesz do wysłania.

Borsuk

Wysłana - 04 sierpnia 2001 22:51    Edytuj  Cytuj
u mnie chodzil po ok 600zl za 100 tabletek ale 50/50 autentyk.

Borsuk Kucharz
Znawca -

SFD

Wysłana - 04 sierpnia 2001 23:51    Edytuj Cytuj
Nie widze sensu brania przez amatora - koszt piekielny, przyrosty zadne

Krasnall

Wodzu

Wysłana - 05 sierpnia 2001 11:48    Edytuj Cytuj
M_I_K_O jeśli możesz to prześlij na adres bobo2@polbox.com lub wodzu81@poczta.onet.pl, będę wdzięczny, dzięki za wszystkie odpowiedzi

Bogdan

Wysłana - 05 sierpnia 2001 13:22    Edytuj Cytuj
Dlaczego kiedy pojawia się problem oxandrolone to kilka osób zawsze stara się wprowadzić resztę w błąd?
Czy myślicie,że dział doping odwiedzają tylko naiwni gówniarze?

Na razie

Bogdan

Bogdan

Wodzu

Wysłana - 05 sierpnia 2001 13:38    Edytuj Cytuj
Sprecyzuj Bogdan swoją wypowiedź, dlaczego inni wprowadzają w błąd, bardzo mi zależy na wiadomościach o tym koksie. Wiem że jest bardzo drogi, ale kumpla prawdopodobnie byłoby na niego stać, choć może nie aż na kilka tysięcy zł

Wodzu

Wysłana - 05 sierpnia 2001 13:45    Edytuj Cytuj
połowicznie nie zgadzam się z mr Krasnallem faktem oczywistym jest że jest cholernie drogi i dla amatora takiego jak ja, który nie czerpie kasy ze swoich jeszcze nikłych mięśni nie opłaca się go kupować, ale pomimo że nie jest to prawdziwy koks na masę to jednak trochę jej więcej dajei jest znacznie bezpieczniejszy. Fakt można walić metę nawet ruską a potem za 20 lat wysrać wątrobę i "zaoszczędzoną " kasę=kasę nie wydaną na lepszy, bezpieczniejszy koks, wydać w kilkakrotej wielkości na lekarza. Może za kilkanaście lat będziemy już in-vitro produkować wątroby?, na razie narządów prócz skóry nie robimy.Ostatnio też słyszałem że mają wyjść nowe tabletki tego koksu chyba 20mg

SFD

Wysłana - 06 sierpnia 2001 00:51    Edytuj Cytuj
Właśnie wysyłam Ci ten artykuł. Niechciało mi sie go puszczac przez recognite więc masz go w jpg'u. Ale jeśli bedziesz chciał moge przysłać wiecej- to zajmie jednak pare dni.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Anavar (oxandrolon)

Strony:  pierwsza  2  3    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.