Romeo: może się do jakiegoś klubu zapisz?

Orashi:
box nie jest sztuką walki, jest sportem To co odróżnia sport walki od sztuki walki?.... pytam się całkiem serio bo ostatnio się nad tym zastanawiałem i różnicy nie znalazłem
box wygrał ponieważ urzywa się w nim tylko rąk i nosi się rękawice wielkości głowy co sprawia że przedarcie się przez garde jest prawie nie możliwe Wygrał gdzie? jak spotkałem w swoim życiu paru bokserów to nawet bez rękawic nie radziłbym nikomu wchodzić im w drogę
ataki nie są najmocniejsze ponieważ mistrz na filmie jest lekki i nie jest w stanie przekroczyć pewnej granicy Jest lekki ponieważ nie ćwiczył odpowiednio

... a tak serio znam boksera (straszny chuderlak) który na dyskotece lewym prostym znokautował gościa (sporo od niego większego) który się jego czepiał
PS siła to nie tylko masa ale i dobra technika.... teraz tego nie oglądałem ale z tego co pamiętam ten ,,mistrz'' kopał że się rozbiegł i z wyskoku.... wyobraź sobie jakim leszczem trzeba być żeby pozwolić się tak kopnąć
jedną z najlepszych szuk walki na świecie To dlaczego żaden mnich nie wystartuje w MMA?
Zmieniony przez - _radek w dniu 2008-12-23 17:12:41