Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
h** nie ankieta, to wypełnij 1. WIEK: 2. WAGA: 3. WZROST: 4. WYMIARY: -biceps: -klatka: -udo: -talia: 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): 13. STAN ZDROWIA: 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: -przysiad:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Prolo,Omka,Metka,Winstrol boldek 8. TRENING: dzielone 9. CEL CYKLU:masa siła 10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU wystarczający ;) 11. POZIOM BF%:---- nie mierzylem 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): nie mam 13. STAN ZDROWIA: nie narzekam 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: niee 15. PPM (podstawowa przemiana materii):---- 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:teraz nie wiem -martwy ciąg:teraz nie wiem -przysiad:teraz nie wiem
1268486643000
NocnyGD
Wysłana - 13 marca 2010 14:25
Myślę tylko czy omkę wkuwać na początku ?
1268486743000
remek24119
Wysłana - 13 marca 2010 14:30
cykl z dupy i tak
i wez rozpisz swój ostatni cykl;)
Zmieniony przez - remek24119 w dniu 2010-03-13 14:33:16
,,Suck It Up"
1268487025000
NocnyGD
Wysłana - 13 marca 2010 14:39
1-8 750mg Oma 1-6 50mg Mietek 6-11 Winstrol 40mg
Ostatni cykl
1268487548000
NocnyGD
Wysłana - 13 marca 2010 14:41
po cyklu Clomif- przez 5 dni po 2 tabl i nast. 10 dni po 1 tabl kreatyna mono Stack po-treningowy stack pompujący przed treningiem i cały czas białko