Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam! Ostatnio pytałem Was panowie o cykl z Primy, Deci i Wina ale wszystko sie pozmieniało i zkupiłem inny towar Tzn. Anapolon, Dece, Sustanon... bende to brał tak :
Mam pytanie... ( wiem że jest to dość mocny cykl ale już wszystko kupiłem, nie mówiąc o tym że kupiłem samego Hepatilu za 300pln ) czy macie może jakieś uwagi co do tego cyklu tzn co do jego przeprowadzenia etc.. Zaczynam wszystko brać w Poniedziałek za 2tyg. Zastanawiałem się czy może Anapolon brać tylko 4tygodnie ale po 3tabsy codziennie... Jak myślicie...?????? I jescze jedno pytanko !! Brał może ktoś z Was Anapolon ???? Jakie były rezultaty ??? Pytam gdyż jeśli będzie taki efekt jak piszą na różnych zagranicznych forum'ach to będe musiał sie jakoś kryć przed starszymi z moim wyglądem Zastanawiam się tylko czy to jest prawda !?!?!?
czlowieku chyba przesadziles troche z tym cyklem!!!
_____===(.)(.)===_____
___===CeL uŚwIęCa ŚrOdKi!!===___
1075417377000
rezun
Wysłana - 30 stycznia 2004 00:03
Nie wiem czy to jakis dowcip ale to jest cykl ktory by zabił Colmana a co dopiero ciebie.Za duzo wszystkiego. Powiedz ktory to twoj cykl ile trenujesz ile wazysz jaka masz diete (rozpisz przykladowy dzien). Chyba ktos ci glupot naopowiadał.Albo znowu jakis suprajs
hihihi
Ekspert -
1075417434000
SFD
Wysłana - 30 stycznia 2004 00:12
A więc na pierwszy cykl brałem 7omo, 7 Deci, 130mietka... waże teraz niestety tylko 71kg...
1075417974000
SFD
Wysłana - 30 stycznia 2004 00:25
Będzie to 2cykl (1szy 7omo, 7deca, 130 mietka) Waże 71kg (przytyłem 2kg) Trenuje od 1,5roku ... dowiedziałem sie od gościa który nie ma z sprzedażą tych środków nic wspólnego że w szpitalu po tym nie wyląduje... "gość" ten zna sie na rzeczy (odradzał mi ale ja sie uparłem...) Mam ułożoną dietę na cykl i po cyklu plus wszystkie witaminki kreatyne etc (oczywiście Hepatil, arginina, lakcid, proviron, nolvadex i clomid... ale napisać to wszytko zajełoby mi chyba z tydzień )
1075418754000
lolek
Wysłana - 30 stycznia 2004 00:33
a kiedy miales ten ostatni cykl ? i wogole to chyba za mocny cykl dla ciebie (zastanawiam sie czy ktokolwiek z sfd odwazylby sie walnac takiego mega cykla)...
Stanowczo wywaliłbym anapolon.Susty i deki masz wystarczajaco duzo jak na drugi cykl.Ty chyba nie wiesz jakie skutki moze za soba niesc uzywanie anapolonu.Poza tym do odbloku konieczne moze sie okazac HCG a nie tylko clomid.Nie wiem kto ci wcisnal ten anapolon.Jakis d****.
hihihi
Ekspert -
1075420821000
spice
Wysłana - 30 stycznia 2004 01:22
"... dowiedziałem sie od gościa który nie ma z sprzedażą tych środków nic wspólnego że w szpitalu po tym nie wyląduje ..." - rozumie, ze ewentualna zoltaczke bedziesz leczyl w domu ... mam takie pytanie - czy mialbys "jaja", zeby wsuwac 30 metek dziennie ?
Ekspert -
1075422175000
T-Shark
Wysłana - 31 stycznia 2004 15:16
Chyba sam anapolon w takich dawkach to samobójstwo...ten koleś to hardkorowiec. nie ma co: "żyć szybko umierać młodo".
Rough Ruggin & Raw
Rough, Ruggin & Raw
1075558605000
ALPAq
Wysłana - 31 stycznia 2004 18:05
hmm oxymetholona lepiejzostaw na następny cykl !! bo kurcze wykonczysz się !! .. zauważ, ze ważysz tylko 71kg !! i ćwiczysz 1,5r .. nie dość że troszke może byc zawcześnie ... (ej skoro ćwiczysz 1,5 roku to kiedy ty ten swój pierwszy cykl miałeś ?? ) to jest tego stanowczo zadużo !!
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !