Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Anadrox MHP na pompę nadaje się do SPORTÓW WALKI?

MMAniak92

Wysłana - 18 grudnia 2009 13:25    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez w0jt z działu 'Scena MMA i K-1'.

Sprawdź swoje BMI

Witam ! Trenuję od niedawana MMA (2 miesiące) i chciałem wzmocnić swoją siłę i trochę zredukować tkankę tłuszczową. Czy według Was ANADROX firmy MHP zdał by egzamin ? Może ktoś brał już ten suplement i się wypowie . I jeszcze jeden mam dylemat czy jeżeli wezmę coś na pompę to mnie nie będzie to spowalniać?

Z Góry dzięki za pomoc !;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 grudnia 2009 13:31 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MMAniak92

Wysłana - 18 grudnia 2009 13:31    Edytuj Cytuj
A i W ogóle jak to dawkować W dni treningowe ( siłka) dni treningowe (sporty walki)

Dziemian

Wysłana - 18 grudnia 2009 13:38    Edytuj Cytuj
do działu z suplami te pytanie . Ciezko poprawic siłe jednoczesnie gubiac wage. Zadbaj o diete, zdrowe wegle , kup se TCM i cos przedtreningowego.
Ja najpredzej wybral bym noxplode , do tego bialko/bulk do uzupelnienia diety i jakas forme kreatyny.
Tania alternatywa do noxplode jest chociazby http://www.sfd.pl/sklep/Interactive_Nutrition_N.O.K.O.-opis3456.html
A co do spowolnienia... ja nigdy nie odczulem tego by był wolniejszzy ;)owszem od dluzszej walki w parterze , trzymajac gardeczulem ze moje rece są lekko zpompowane ale to dzialanie argininy ;)
pzdr

Zmieniony przez - Dziemian w dniu 2009-12-18 13:41:10

Zmieniony przez - Dziemian w dniu 2009-12-18 13:42:41

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Anadrox MHP na pompę nadaje się do SPORTÓW WALKI?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.