Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
nie ściągnąłem jeszcze wszystkich części, ponieważ mam stałe IP. ale źrodło pewne, więc ściągać Panowie.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
no i co sie cieszysz ja mam przetlumaczona a nie po angielsku
BORN TO WIN.
Ekspert -
1196719235000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:01
to do kasacji temat w takim razie
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1196719288000
MUFLI
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:02
To co dal FightOrDie jest po polsku czy po angielsku bo mam limit na RS i nie mogę sprawdzić jak jest po angielsku a ktoś ma po PL dajcie
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
1196719379000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:05
jest po angielsku, jak macie po polsku to dawać, a ten temat kasowac.
Ekspert -
1196719508000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:14
ja chce i po angielsku i po polsku, temat niech zostanie
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1196720095000
MaEnic
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:42
a ja chce po indonezyjsku ze zdjeciami fajnych azjatek
Da ktos po polsku czy bede musial lamac jezyk ? Niech temat zostanie...
Let them hate... so long as they FEAR !!!
Specjalista -
1196721723000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 03 grudnia 2007 23:52
nauczcie sie angielskiego i po sprawie i przyjemne i pozyteczne
BORN TO WIN.
Ekspert -
1196722359000
jordanwlkp
Wysłana - 04 grudnia 2007 01:25
Niech jakis bezrobony kox to przetlumaczy . beda sogi
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -
1196727930000
POWERMANS
Wysłana - 04 grudnia 2007 01:30
to jest tlumaczenia na miesiac nie odrywajac sie od pracy i niczym innym nie zajmujac
1196728222000
jordanwlkp
Wysłana - 04 grudnia 2007 01:34
to dam 2 sogi
"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"