Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
tez mi cos ja 2 tyg temu kupiłem w dziale targowisko 1560 jednostek gentropinu fakt ze po terminie ale za smieszne pieniądze plus 2 pistolety gratis no i 50 igiel specjal do pistoletow sprzedalem na miescie od ręki ale nie tak tanio
1115483914000
artlite
Wysłana - 07 maja 2005 18:48
To fajnie masz jak przeterminowany sok sprzedajesz
no chyba ze sprzedajesz go jako terminowy co jesli idzie o gentropin jest nie do ukrycia
Zmieniony przez - bulmastif w dniu 2005-05-07 18:58:20
1115484806000
AlFrEdO
Wysłana - 07 maja 2005 18:59
I co ktos zrobi z geneotropin po terminie waznosci??? Bedzie sobie wbijal Wydaje mi sie ze taki srodek po terminie traci wlasciwosci anaboliczne...
1115485188000
SFD
Wysłana - 07 maja 2005 19:01
ponoc juz wala go sobie
jesli o mnie idzie to lipa sam bym nie brał ale kupowalem na zamowienie wiec nie moje ryzyko i kasa
1115485316000
Duralas
Wysłana - 07 maja 2005 19:07
od formaxa?
Znawca -
1115485649000
SFD
Wysłana - 07 maja 2005 19:10
nie pamietam nicka
jakieś 2 tyg temu byl post w targowisku juz skasowany ale towaru dural gosc juz nie ma poszlo wszystko
i dodam ze pomogłem mu bardzo bo siana na gwalt małolat potrzebował az mi sie serce krajało wiec pomoglem a calkiem powaniepowiem ze chcial 800zł za calosc a dałem mu 900 taki jestem coolllllllllllllhehe