na wstepie - powodzenia :) trzymam kciuki za obronę
pierwsze fotki, calego ciała (front/back) -

widac b.ładną, wysportowaną sylwetke - ja np. w takich gustuje :p sa osoby , ktore wolą inne (np.'bardziej przy kosci' itd) i mają do tego prawo , dla mnie 5/5, szczupła, ładny brzuch, proporcje ok - chociaż rączka wg mnie za chuda , o czym niżej, i dopełnieniem tego zgrabne nogi and perfect cheeks ;)
kolejne fotki, podobają mi się tyłem tylne aktony naramiennych, ramionom brakuje troche 'masy', zarysy miesni widac - np. bicepsy przodem, tric przy bicu tyłem, ale musimy tutaj dorzucic troszke ciałka by ładnie i proporcjonalnie wzgledem rezsty sylwetki to wygladalo, szkoda ze bluzki nie zdjelas (bez podtekstów

) to by było widac jak tam plecy
brzuch - na fotkach pierwszych mi sie podoba, po tej napince też, ale juz w tej krytycznej (dla mnie) granicy jest, tzn. po prostu jego stan jest obecnie ok, dalsze redukowanie/odchudzanie? wg mnie: nie,
bardziej moze jakas decompozycja, tu i owdzie dorzucic troche masy, ale zachowac poziom %bf, przy Twoim zaangazowaniu, dazeniu do celu , trzymaniu 'michy' i pomocy osob z forum, od obli itd. na pewno jest to wykonalne

ps. ostatnia foteczka apetico

Znowu sie rozpisalem..