Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1658 razy
słowa kluczowe: aktywator  opalania 
Autor

Aktywator do opalania

szprotka18

Wysłana - 11 stycznia 2010 12:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Mam pytanie chodze juz jakis czas na solarium i stosuje aktywator do opalania z firmy ziaja. Chcialabym sie dowiedziec czy uzywajac go moge jednoczenie nakladac na siebie filtr ochronny, tzn czy nie zmniejszy on efektow opalania. Czy wie ktos moze na jakies zasadzie to dziala??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 stycznia 2010 22:07 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

keval

Wysłana - 11 stycznia 2010 22:07    Edytuj Cytuj
Zmniejszy, poniewaz zablokujesz UV za które płacisz....
Znawca -

szprotka18

Wysłana - 12 stycznia 2010 22:37    Edytuj Cytuj
ale wszedzie pisza ze nalezy w solarium tez chronic skore wiec w jaki sposob

keval

Wysłana - 13 stycznia 2010 10:12    Edytuj Cytuj
Kosmetykami dostepnymi na solarium, ktore nawilzaja i odzywiaja skore, ale nie maja filtrow, po opalaniu na solarium tez trzeba w domu nawilzac skore balsamai.
Znawca -

Przemyski

Wysłana - 15 stycznia 2010 08:48    Edytuj Cytuj
Solarium ma to do siebie, że ma już większość filtrów wbudowanych z tego co wiem.
I nakładając na siebie, blokery czy tam olejki z filtrem, blokujesz to za co płacisz - j.w pisal keval ; )

Chcesz mieć klatkę jak kontener? Trenuj ciężko, z Omnadrenem.

MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY - "Zimowa massufka ->
[[http://www.sfd.pl/Przemyski%2FZimowa_masuffka%2C_foty_s.95-t628621-s119.html]]

szprotka18

Wysłana - 17 stycznia 2010 18:05    Edytuj Cytuj
a aktywatorem smarowac sie tuz pzred opalaniem czy jakis czas wczesniej? wazne jest tez jak duzo go nalozymy>??? polecacie jakis aktywator?? moj sama nie wiem czy sie sprawdza

sqrwielll

Wysłana - 17 stycznia 2010 18:09    Edytuj Cytuj
i co taki aktywator pomaga szybciej złapać taką bronzową opalenizne ??

Bo ja używam czegoś takiego: http://www.allegro.pl/item890271914_bronze_shoco_choco_czekoladowa_emulsja_do_opalania.html

I jest różnica w efektach między powyższym a tym aktywatorem ??

szprotka18

Wysłana - 17 stycznia 2010 18:26    Edytuj Cytuj
szczerze? to nie wiem czy pomaga;/ ja mam sopotsun firmy ziaja z dodatkiem tyrozynyprzyspiesza opalanie i zawiera maslo kakaowe poglebia koloryt wzmacnia skore nawilza itd ale czy daje az tak dobre efekty to nie jestem tego taka pewna mam bynajmniej swiadomosc ze jakos poprawiam kondycje skory bo jednak pewne skladniki odzywcze zawiera

keval

Wysłana - 18 stycznia 2010 10:12    Edytuj Cytuj
Aktywator opalania czy przyśpieszacz ma do siebie to, przy mniejszej liczbie wizyt pozwala osiągnąć lepsze efekty, jeżeli ktoś po 3 wizytach na solarium z przyśpieszaczem opalania chce mieć mocną opaleniznę jest delikatnie mówiąc naiwny.... chcesz być opalony/a to swoje musisz na soalrium spedzić, albo kupic sobie samoopalacz tam efekty sa widoczne juz po 1 zastosowaniu.
Znawca -

szprotka18

Wysłana - 18 stycznia 2010 12:12    Edytuj Cytuj
tego to mowicmi niemusisz na solarium chodze jakies 2 mies

szprotka18

Wysłana - 18 stycznia 2010 12:46    Edytuj Cytuj
zauwazylam ze zeby utrzymac u siebie efekr opalenizny musialabym chodzic w tyg ze 3 razy straznie szybko znika mi opalenizna z twarzy wrecz blyskawicznie a nie myje jej czesto zelem i nie tre recznikiem

Odpowiedzi jest na 6 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Aktywator do opalania

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.