Skąd?Basiczek,trochę samodzielności

Wystarczy wpisać "podanie o przyjęcie do policji" w google.Pierwsze co wyskoczyło:
http://www.wielkopolska.policja.gov.pl/kadry/index.php?option=com_content&task=view&id=77 Życiorys jak napisać?Też znajdziesz w google.Piszesz datę i miejscowość w górnym rogu po prawej stronie.Swoje imię nazwisko adres,dane kontaktowe,trochę niżej po lewej swoje
Na środku poniżej piszesz drukowanymi literami słowo "życiorys",a pod spodem robisz ze trzy linijki wolne i od akapitu zaczynasz:
Urodziłam się dnia(data)....roku w...(miejscowość) z ojca...(imię) i matki...(imię).Do szkoły podstawowej zaczęłam uczęśzczać w roku...Następnie naukę kontynuowałam w szkole...Szkołę tą ukończyłam w ... roku. Po kolei piszesz wszystkie ukończone szkoły i kursy potwierdzone kwitami wraz z datami i dochodzisz do kariery zawodowej,gdzie piszesz wszystko na tej samej zasadzie od kiedy do kiedy gdzie pracowałaś,aż do chwili obecnej.Na dole się podpisujesz i to wszystko.Pamiętaj,że życiorys pisany do Policji musi być napisany odręcznie!!!!