Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1
TOU
Wysłana - 02 listopada 2009 14:46
Hej, dlaczego usunięto moje zapytanie o produkty Thermala? Nie doczytałem się w mojej wypowiedzi niczego co by naruszało pkt. 1 regulaminu.
Pozdr.
1257169579000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 02 listopada 2009 21:40
Zadałeś pytanie o środek niedozwolony. Punkt 1 wybiera się odruchowo, niekoniecznie jest to zgodne z punktem który złamałeś.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1257194438000
spalacz
Wysłana - 04 listopada 2009 19:22
cześć wszystkim mam pytanko do was czy ktoś stosował spalacz SCORCH albo FYRE firmy SYNTROX bo mam wielki dylemat, ponieważ nie wiem który z tych środków jest skuteczniejszy bo potrzebuję radykalnie spaść na wadzę i to nie mało więc mam nadzieję że jest ktoś kto to stosował i pomożecie mi w wyborze. Z góry dzięki ;)
1257358965000
rotmeister
Wysłana - 15 listopada 2009 10:57
Jeśli myślisz, że hardkorowy spalacz załatwi za Ciebie wszystko to błądzisz i potem będziesz żałował takiej szybkiej utraty wagi, no ale ok... Są to stosunkowo mocne, jak na obecny rynek, burnery. Testowałem SCORCH'a i jak dla mnie zdał egzamin, ale po miesiącu stosowania czułem, że moje bebechy dostały mały łomot
No pain - No Game
1258279025000
TOU
Wysłana - 15 listopada 2009 12:34
Witam,
Właśnie stosuję SCORCH'a i mogę powiedzieć, że jest to dość delikatny środek i na pewno nie ma żadnych skutków ubocznych (przynajmniej w moim przypadku). Nie czuję jakiegoś specjalnego pobudzenia (można śmiało zaczynać od 3x2 kaps./dzień), natomiast co do spalania tłuszczu, schodzi 1 kg/tydz. bez utraty mięśni, ale ciężko mi powiedzieć ile w tym zasługi SCORCH'a, bo łączę go dodatkowo z kofeiną, i pseudoefedryną. No i reżimowa dieta i trening to podstawa. Na początek przygody ze spalaczami uważam, że SCORCH to dobry wybór, natomiast co do drugiego środa to nie stosowałem.
Pozdrawiam
1258284866000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 15 listopada 2009 12:55
Fyre czy Scorch...nie powiedziałbym, że hardcorowe raczej lajtowe, Fyre średniak pod względem składu, kiedyś przynajmniej johę miał.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
WIEK: 23 CZAS REDUKCJI: 8 tyg SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU (fotka sylwetki) : w podpisie sa linki POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: zejscie sadla na dole brzucha (-8kg?) ZARYS DIETY I TRENINGU: w linku, zbilansowana, trzymana - reżim, STAN ZDROWIA: ok :D STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: chlea mzb, omega-3, witaminki/mineraly olimp. Aktualnie lecytyna, o3, wapn, magnez, bcaa treca, BUDŻET: 200-300zł
Witam,
Może nie bardzo o spalacz mi chodzi a o kreatyne, bo raczej tematy biedne są o kreatynie na redukcji...
Vitalmaxa kreatyna (mono) będzie miała sens przy redukcji? Tzn, nie chodzi mi o budowe mięśnia, co o komfort przy cwiczeniu. I jak brać mniej i długo (5gr dziennie) czy normalnie po 10gr/dzień?
Tak na wypadek, gdyby ktoś zakupił Slim Xtreme. Przypomina mi to akcję z Venomem Arli...
1258622942000
maly902
Wysłana - 19 listopada 2009 20:49
WIEK: 17 CZAS REDUKCJI: dopiero 1 tydzien SZACOWANY POZIOM TŁUSZCZU (fotka sylwetki) : POZIOM TŁUSZCZU W JAKI CELUJEMY: brak zwisajacego brzucha oraz brak jego przy siedzeniu :) ZARYS DIETY I TRENINGU: trening FBW, dieta low-carb STAN ZDROWIA: dobry STOSOWANE WCZEŚNIEJ PREPARATY: tylko 4 tabletki GET FN AMP'D ( za mocny dla mnie) BUDŻET: do 100-150 zł
Od dzisiaj zazywam l-karnityne Prytohem Liquid 1000 ml Myslalem nad kupnem spalacza do tego by efekty byly szybsze (zalezy mi bardzo na czasie), lecz cos slabszego i skutecznego z polaczeniem tej l-karnityny, lub cos co pomoze mi w szybszym spaleniu zwisajacego brzucha.