Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1
_Myron_
Wysłana - 11 sierpnia 2009 18:35
Bzyku...niestety masz rację W sklepie do którego wysłałem Ci link, też już go nie mają. Z łatwo dostępnych proponują Dymaburna...Tight jest co prawda na allegro, ale nie jestem przekonany do suplementów z nieznanego internetowego źródła. Mają mi sprowadzić JetFuela, który chętnie sprawdzę Bzyku a jak tam u Ciebie przygotowania do cięcia? Ja relax w Wiśle...straszne nudy, a siłki z multisporta tutaj nie ma
1250008502000
BzykuDG
Wysłana - 11 sierpnia 2009 18:36
Ja już na 99% zdecydowałem się na Leviathana z alledrogo. Raz się żyje .
na allegro jest tight ale nowy to juz nie to samo. Mi udalo sie jeszcze dostac 2 miesiace temu starego tighta zwyklego za jakies 2 tygodnie bede szamal po scorchu :)
"UWAGA! Produkt Ekstremalnie Skuteczny, nie jest przeznaczony dla tchórzy i mieczaków. To nie jest lightowym spalacz, który nadal by sie najwyzej dla Twojej laski. Leviathan jest najskuteczniejszym, najsilniejszym produktem rzezbiacym muskulature, jaki kiedykolwiek udalo sie stworzyc."-->Fajny opis Ktoś ci go polecał? Znajomy zawodowiec strasznie zachwala Xenadryn Cytogenixa...też podobno mocna sprawa, ale nie mogę go dostać
1250011941000
BzykuDG
Wysłana - 11 sierpnia 2009 19:34
Nie jestem osobą, która podejmuje decyzje sugerując się opisami z allegro hehe. Wiele osób z SFD brało Leviathana i są same superlatywy na jego temat. Wystarczy użyć wyszukiwarki