jesli nie masz w planach wystepow na scenie to nie masz sie czego obawiac... niedlugo po odstawieniu kreatyny wszystko sie unormuje, a twoje miesnie na pewno lepiej zniosa trudy redukcji
które ze spalaczy maja mocne działanie pobudzające a'la jet fuel?
"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."
1235599382000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 25 lutego 2009 23:07
AMP v1, thermal core, thyrotherm - czyste pobudzenie, bez nieprzyjemnych jazd. generalnie jak chcesz tylko pobudzenia, uderzałbym w spalacze bez johimbiny.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
"These are the people who always know a guy who knew a guy, who took steroids and his head exploded."
1235602576000
Odtworca
Wysłana - 26 lutego 2009 17:15
Świetny artykuł ! Jeżeli autor znajdzie chwilę prosił bym o mała radę na dalszą drogę.
Jestem po dwumiesięcznej redukcji. Stosowałem zbilansowaną dietę na -200kcal , bieg i ćwiczenia w domu systemem interwałowym. Poleciało jakieś 4-5 kg.
Zabieram się teraz za ostatni etap redukcji - trzy miesiące do wakacji. Mam za sobą staż 2 lat na siłowni. Udało zbudować mi się dobrą sylwetkę , ale zalało mnie. Bardzo zainteresowało mnie to stwierdzenie z artykułu "Można natomiast zdobywać masę mięśniową i obniżać procentową zawartość tłuszczu w organizmie" Mógłbym prosić o rozwinięcie i jakieś wskazówki?
Na ostatnie trzy miesiące planuje biegi interwałowe przemieszane z basenem (po 2 razy w tygodniu oba rodzaje treningu) + ćwiczenia w domu. Podtrzywać będę nadal dobrą dietę. Dołączać będę prozdrowotne / lekko wspomagające odchudzanie sumplementy : - Caffeine Power firmy Acitivita (doraźnie , np przy większych wysiłakch) - Kwasy Omega-3 firmy Olimp - Zestaw witamin i minerałow firmy Olimp - Rozpuszczalne tabletki wapń-magnez
Chciałbym zaznaczyć , ze zalezy mi na zdrowiu i trwałym efekcie. Chciałbym do wakacji zgubić resztę tłuszczu (jakieś 5 kg) , byle nie poprzez jakiś mocny spalacz szkodliwy dla mojego zdrowia i kondycji. Jednocześnie nie chciałym spalić za duzo miesnia - po prostu zdrowa silna sportowa sylwetka. Może dołaczyć jakieś antykataboliki jak np BCAA?
Tak jak pisałem wyżej proszę o wskazówki co do sumplemetnacji i trenigu by osiągnąc zacytowany efekt.