Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1
BzykuDG
Wysłana - 09 kwietnia 2009 22:31
Znalazłem Atro w 3 sklepach, w 1 jest wycofany, w 2 brak w magazynie, a w 3 jest po 199,- ale jeszcze mnie tak nie poniosło. Masz jakiś pewny namiar? PW albo cuś. Byłbym wdzięczny.
tzn napisze tak, mam już scorcha i zma. czym bardziej wnęgbiam się w tajniki dobrze przemyślanej suplementacji przy redukcji tym mam większy mętlik w głowie... ;/
co do tego jeszcze dokupić ?? bcaa ? omega 3, omega 6 ? wapń ? zielona herbata ? l carnityna ? cla ?
prosiłbym Cię o poradę w tej kwestii w co jeszcze powinienem zaopatrzyć "mój zestaw"
dieta oczywiście jest, link w odpowiednim dziale
1239324472000
BzykuDG
Wysłana - 10 kwietnia 2009 15:15
Miałem już brać Tight'a, ale w sklepie ziom poleciał mi też Dren. Co wybrać?
No właśnie dlatego z Atro-Phex raczej zrezygnuje. Już byłem zdecydowany na starego Tight'a, ale gość mnie zbił z tropu tym Dren'em. Poczytałem co nieco, dużo o nim nie ma, ale jednak mnie zainteresował. I w jednym ze sklepów we Wro jest właśnie za 99zł, co chyba jest niezłą ceną.
Co do BF, to nie wiem ile dokładnie. Dzisiaj miałem mieć mierzone, ale nie wyszło i będę wiedział dopiero w poniedziałek wieczorem (jak miło, że siłka otwarta wieczorem w święto :D). Ale daje poglądowe zdjęcie.
Co do supli to mam już za sobą Dymaburn, Animal Cuts, Hydroxycut Hardcore i Scorcha. Dren ma być moim ostatnim spalaczem i potem chce zacząć się budować. Chce razem z ostatnim spalaczem zrobić test z Xpand'em, bo z TCM wyszło rewelacyjnie. Oczywiście BCAA i o3 w standardzie ;). Dieta dopięta.
Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2009-04-10 22:56:21
99, ale rozsądna dawka to 2-3 kapsy, więc nie bardzo ekonomiczny. osobiście widzę go bardziej jako dodatek do innego spalacza. tak więc brałbym tighta/ tighta extreme.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
To teraz mi Koniu zarzuciłeś rebusa na święta. Z tego co czytam, to większość po jednym kapsie Drenu ma dość ;). Jeśli chodzi o Tight to gość powiedział, że jeśli HH mnie nie ruszył to i Tight też zbytnio nie zrobi na moim organizmie wrażenia.
Witam , Skalar odeslal mnie do tego tematu wiec pisze =) Sprawa wyglada nastepujaco ostatnio w moje rece wpadl venom i gdy biore go do posilku to mnie "nie tryka". Co myslisz o braniu go odrazu po przebudzeniu a pierwszy posilek jadlbym po 15minutach od wziecia? bcaa zazywam po 3caps przed i po bieganiu ktore stosuje 1h po posiłku :) Mam dylemat nad dorzuceniem czegos do Venomka , mam na skladzie thermo crusha i clenbutical.
Bardzo zalezy mi na twojej pomocy :) Z Gory dzieki Pozdrawiam
1239615299000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 13 kwietnia 2009 13:04
Venom to najmocniejszy spalacz, dostępny swego czasu na rynku, nie ma potrzeby czegokolwiek do niego dodawać, pobudzenie nie jest wyznacznikiem działania - pisałęm o tym na 1 stronie tematu.
jaki poziom bf?
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl