Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Agresja kulturystow

vince666

Wysłana - 15 marca 2010 18:39    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

tak jak w temacie.
Co o tym sadzicie, skad sie bierze i czy to kwestia indywidualna.

ja cwicze juz sporo czasu i jakos nie zanotowalem u siebie jakiejkolwiek agresji.Moj stary w mlodosci tez duzo cwiczyl i tak samo nie byl agresywny...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 marca 2010 18:48 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

chudy001

Wysłana - 15 marca 2010 18:48    Edytuj Cytuj
jest odwrotnie, ja jeszcze nie spotkałem agresywnego człowieka na siłce, chyba zeby sw trenował
tacy ludzie sie poprostu rodzą, najczęściej kozaczą szczypiory z osiedla co mają po 25 w kablu a jak przychodzi co do czego to przepraszają albo idą po kolegów tych od sw :D
Specjalista -

Orson_lol

Wysłana - 15 marca 2010 18:51    Edytuj Cytuj
podobno od saa agresja sie wzmaga ale jak ktoś jest przypakowany i nie jedzie na saa to nie musi być sobie podwyższać ego agresją bo i bez tego kazdy ma do niego respekt

"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
Znawca -

SasiadxXx

Wysłana - 15 marca 2010 19:03    Edytuj Cytuj
dokładnie tak jak Chudy mówi, prędzej będzie skakał do Ciebie leszcz niż przypakowany koleś, a co do agresji to tez słyszałem ze po saa rośnie zwłaszcza w połączeniu z %
Ekspert -

remek24119

Wysłana - 15 marca 2010 19:05    Edytuj Cytuj
zalezy od psychiki

,,Suck It Up"

npp

Wysłana - 15 marca 2010 19:06    Edytuj Cytuj
jak kiedys bedziesz na cyklu np. z trenem to sam zobaczysz

ale tak jak wyzej, zalezy od psychiki

Kover

Wysłana - 15 marca 2010 19:24    Edytuj Cytuj
Ci co ćwiczą są zazwyczaj bardziej wyluzowani,pozbawieni kompleksów,nie muszą nic udowadniać,przynajmniej tak mi się wydaje...zresztą jak jest jakaś zadyma to najmniejsi lecą z "mordom" najpierw,chyba żeby "małego" przedłużyć

npp

Wysłana - 15 marca 2010 19:30    Edytuj Cytuj
az dam soga bo fajnie napisane

Zmieniony przez - npp w dniu 2010-03-15 19:31:33

marceliono

Wysłana - 15 marca 2010 19:47    Edytuj Cytuj
wszystko zalezy od psychi jaka sie ma naturalnie.

tak jak sie widuje duzych ludzi na imprezach itp to zazwyczaj sa najspokojniejsi bo nie musza nic nikomu udowadniac. jak to sie przyjelo mowic, "najmniejszy pies najwiecej szczeka".

mozna by tez poruszac sprawe sterydow, "szal sterydowy" wystepuje u co piątego biorącego sterydy. ale to wszystko zalezy od tego pierwszego, czyli od tego jaki byles jak zaczynales brac. jesli chodzi o taka agresje w sensie ogolnym ze latwiej sie wkurzac to kazdego moze to dopasc jak ma podwyzszony testosteron ale mowie tutaj poprostu o szybszym doprawdzeniu do czerwonosci a nie o nieuzasadnionym wybuchu agresji.

zreszta ten temat byl walkowany wiecej razy niz latano asfalt na ulicy mojego dziadka. poszukaj.

Zmieniony przez - marceliono w dniu 2010-03-15 19:48:23

Sila jest bogiem, trening nalogiem, rzezba zabawa a masa podstawa
moje aktualne foto: [http://www.sfd.pl/marceliono_podsumowanie_masowania_s66-t359237-s68.html]
prawdziwy problem, to taki na temat ktorego nie zrobisz opisu na GG
Znawca -

bronkz

Wysłana - 15 marca 2010 19:50    Edytuj Cytuj
no jak bija tescia to chyba jednak rosnie agresja :d przynamniej teoretycznie :<
ale moze to stereotyp ?

Give me some SOG, Gimmie Gimmie some SOG :D
Znawca -

sake117

Wysłana - 15 marca 2010 19:54    Edytuj Cytuj
ja zaobserwowałem, że wzrasta nie agresja a pewność siebie, co skutkuje (jak już wyżej napisano) wiekszym spokojem, bo nic nikomu nie musisz udowadniać

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Agresja kulturystow

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.