| Autor |
"Agresja" |
|
|
Marshi
|
|
Wysłana - 2 luty 2010 16:18 Przeniesiona przez w0jt z działu 'Scena MMA i K-1'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam z góry przepraszam ale nie miałem gdzie tego napisać a muszę się dowiedzieć. Czy to normalne że gdy ktoś mi grozi zaczepia się to czuć "palenie" w sercu ?? Strasznie mnie boli jak ktoś mi grozi zaczyna się. To dobrze ?? To jest normalne?? Wiem że to może głupie jest pytanie ale muszę wiedzieć...
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
w0jt
|
|
MMA i K-1
|
| Wysłana - 2 luty 2010 16:21 Usunięta przez w0jt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie] |
| |
|
|
|
w0jt
|
|
MMA i K-1
|
| Wysłana - 2 luty 2010 16:22 Usunięta przez w0jt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie] |
| |
|
|
|
malysz666
|
|
Czy to palenie jest w jakims konkretnym miejscu czy ciezko je wskazac?
Promieniuje? a jesli tak to gdzie?
Ile czasu sie utrzymuje?
Czy zalezy od oddechu? ulozenia ciala?
pojawia sie takze po wysilku?
cierpisz na jakies choroby?
|
|
|
Marshi
|
|
Nie cierpię na żadne choroby. Pali ogólnie w okolicach serca, dzisiaj sie pojawił po wysiłku [gra w koszykówkę...przeciwnik sie rzucił z innej drużyny...] Czas, tak długo jak o tym myślę.... około 15 minut-30, nie zależne od oddechu ułożeniu ciała
|
|
|
malysz666
|
|
Albo to nerwica, albo bol pochodzenia sercowego. Na wszelki wypadek przydaloby sie zrobic badania, EKG+ EKG wysilkowe
|
|
|
Unnamed69
|
|
zgodze sie z kolegami powyzej ale moim zdaniem to pewnego rodzaju strach. Tez tak kiedys mialem , ale nie lekcewaz tego i jesli masz jakies watpliwosci to do lekarza  | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Marshi
|
|
Ok dzięki...;]
|
|
|
Marshi
|
|
Też tak kiedyś miałeś... to co zrobiłeś że już tego nie masz ;]
|
|
|
Unnamed69
|
|
mowiles ze jak CIe ktos zaczepia to Cie pali ;p uwazam ze mozna tak nazwac strach przed ewentualna bójką , jej konsekwencjami itd ja sie przyzwyczailem , pysk nie szklanka ;p ale czasem moze boleć xd
p.s w sumie niektorzy juz tacy sa i tacy pozostana , kumpla dusil jakis maly koles a ten mial stracha zeby mu wy**bac ;-P dopiero po fakcie mowil ze szkoda ze tak nie zrobił
Zmieniony przez - Unnamed69 w dniu 2010-02-02 18:33:01 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Marshi
|
|
To co mam zrobić żeby nie odczuwać tego "strachu"...
|