Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 684 razy
słowa kluczowe: agresja 
Autor

Agresja

Unnamed69

Wysłana - 02 lutego 2010 20:59    Edytuj Cytuj
odpowiedz sobie na pytanie jak czesto Ci grożono , i wyciagnij z tego wnioski. Zapisz sie gdzieś cokolwiek.

Marshi

Wysłana - 03 lutego 2010 06:45    Edytuj Cytuj
Dosyć często mi grożono ale jakoś żadnych wniosków z tego wyciągnąć nie umiem

Jestem tu nowy ;p

Axel_PL

Wysłana - 03 lutego 2010 22:15    Edytuj Cytuj
Nerwica? Coś z sercem? Jakaś choroba?

Looool.
Mam to samo przed większością sparingów, przed walką na zawodach, przy jakichś innych, extremalnych sportach.

Raczej wiążę to z ...nie wiem, wydzielaniem sie adrenaliny?
Może to głupota, ale uwielbiam jak mi się robi gorąco od środka, żyły zaczynają pulsować, mięśnie się pompują, a ja osobiście mam ochotę wszystkich po kolei spróbować rozwalić... xD

Marshi

Wysłana - 04 lutego 2010 16:26    Edytuj Cytuj
Hmm przy sportach ekstremalnych mam coś podobnego tyle że nie tak mocno ;p uprawiam DH ;]

Jestem tu nowy ;p

drRzezio

Wysłana - 05 lutego 2010 09:13    Edytuj Cytuj
Na bóle serducha bierz magnez+omega3. A na strach się zapisz na sport kontaktowy typu boks, MT, MMA - żadne kung-fu, taekwondo i podobne wynalazki. To musi być system z porządnymi sparingami.

Od 08.2010 ON

Marshi

Wysłana - 05 lutego 2010 11:57    Edytuj Cytuj
dzisiaj na kickboxing się właśnie zapisałem ;]

Jestem tu nowy ;p

POMI_DOR

Wysłana - 07 lutego 2010 21:48    Edytuj Cytuj
Reakcja "walka lub ucieczka", wyrzut adrenaliny z nadnerczy, sztywnienie konczyn, motylki w brzuchu, zdenerwowanie...

Z agresją nie ma to wiele wspólnego chyba...
Bardzo wiele zależy od psychiki, doświadczenia, pewności siebie, opanowania i umiejętności radzenia sobie w sytuacjach trudnych i stresowych, uważam że wszystko siedzi w głowie... ;)

Jeśli chodzi o jako taką agresje to jak ktoś mnie naprawde sprowokuje załącza mi sie jak ja to nazywam "tryb samuraj" lub "tryb zabij" hehe, i w jakims stopniu staram sie panować nad wyżej wymienionym "walka lub ucieczka". ;) pozdro

P.S.
Kickboxing to super pomysł zaskamujesz krwi i full kontaktu, bedziesz wiedzial jak zachowac sie podczas ew. potyczki, i moze kiedy bedziesz pewniejszy siebie Twoje specyficzne uczucie minie... ;)

Zmieniony przez - POMI_DOR w dniu 2010-02-07 21:57:04

I zesłał Ich Pan na ziemię...
By siali zamęt i zniszczenie...

Marshi

Wysłana - 08 lutego 2010 19:01    Edytuj Cytuj
taaa, dobra dzięki pożyjemy zobaczymy :D

Jestem tu nowy ;p

kaczlaw

Wysłana - 08 lutego 2010 19:17    Edytuj Cytuj
Wal typa bo ryju ulzy ci

BillyMarks

Wysłana - 08 lutego 2010 23:40    Edytuj Cytuj
sog dla pana kaczlawa!

węglarka nie chodzi bo paliwo za drogie ale na sucho tez mozna nap*****lac efekty!!!

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Agresja

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.