Siemanko. Mam pytanko co do dietki. 2 razy w tygodniu trenuję kicka, trening jest jak wiadomo bardzo męczący. 2 razy w tygodniu ćwiczę też na siłowni (nie dam rady częściej, brak czasu). mam troszkę tłuszczu na brzuchu, którego nazbierało mi się trochę przez wakacje. Masa tłuszczowa przybyła a mięśniowa spadła. I moje pytanka brzmią: Jaką dietę najlepiej trzymać? Zawsze miałem na masę, jako uzupełnienie diety mam gainerka i białeczko. Co najlepiej jeść po treningu kicka, a co po treningu siłowym?
Czytałem wszystkie tematy podwieszone. Ale chodzi mi o to czy tak jak po treningu na siłowym, mogę po kicku wypić gainerka zaraz po, a za jakieś 40 minut posiłek normalny?
No wiem wiem, tylko chodzi mi o minimalny przyrost tkanki tłuszczowej. na kicku na pewno spalam troche tkanki tłuszczowej, więc chce to wliczyć w dietę, ale ile dokładnie kalori spale to nie potrafie określić.
1284051884000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 09 września 2010 19:14
nikt Ci tego dokładnie nie powie generalnie to policz ile do tej pory spożywałeś w dzienniku posiłku vitalmaxa i bedziesz miał jakiś odnośnik
Zastanawiałem też nad rzeźbą przy małej stracie masy mięsniowej, jak bym spalił tkanke tłuszczową to mógłbym barziej ją kontrolować i na zime dowalić ostrą masówe. Co sądzicie o tym wariancie ?
1284053053000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 09 września 2010 19:35
najlepiej gdybyś wrzucił zdjecie i ocenilibyśmy co robić