Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Aerobik czy siłownia - co wybrać?

SFD

Wysłana - 03 stycznia 2004 21:47    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Postanowiłam wreszcie wziąć się za siebie w sensie schudnąć, ale mam problem, ponieważ nie wiem na co mam się zdecydować, mój kolega forumowicz twierdzi że aerobik to strata czasu i pieniędzy bo tempo na nim jest za szybkie (przez złych trenerów) co uniemożliwia spalanie tkanki tłuszczowej... uważa ze 100 razy lepsza jest siłownia. Co o tym sądzicie? Osobiście chciałam chodzić dwa razy w tygodniu na aerobik i raz na siłownie, ale teraz nie wiem . Zdecydować się na sama siłownię?

Venus

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 stycznia 2004 22:35 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 stycznia 2004 22:35    Edytuj Cytuj
kolega poniekad ma racje - gros instrooktoroow dyktooje zbyt szybkie tempo zajec, przeksztalcajac je bardziej w kondycyjne; najlepiej jest polaczyc trening aerobowy z silowym; chodzac wylacznie na silownie, nie moosisz rezygnowac z treningu tlenowego - na pewno bedziesz miala dostep do rowerka, biezni, trenazera wioslarskiego etc., na ktoorych spokojnie da rade przeprowadzic sesje aeroboow; jesli jednak chcesz pozostac przy aerobiku, rozejrzyj sie za zajeciami ukieroonkowanymi na spalanie tkanki - typu fat burning, bbs etc.; poza tym mozna tez wykonywac tzw. aerobowy trening silowy /act/; mozliwosci jest wiec sporo

artystyczny leniwy' grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
~kopernik sooplementacji~

Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

SFD

Wysłana - 04 stycznia 2004 00:02    Edytuj Cytuj
muhahaha jaka jazda:]

nawet nic do niej niepiszcie bo ona jzu 10 razy "brala sie za siebie" a ja jestem tym zlym kolega co to jej radzi silownie

pewnie skubana myslala ze niedowiem sie ze sie Was oto pyta ale od czego sa powiadomienia:-]

wiec tak jak mowilem droga Paulinko silownia i tam rowerek/bieznia - to moja opinia i sposob w pewnym sensie sprawdzony na sobie

no ale OK juz nic niemowie bo pewnie rano itak przyjdzie z miotla mnie po łbie napie*dalac

Marcinecki

Wysłana - 04 stycznia 2004 10:55    Edytuj Cytuj
Jezeli chodzi Ci o spalenie tluszczu to sluchaj Grasika i kolegi: silownia + aeroby.
Jednak jak cwiczenia na silowni Ci nie pasuja to lepiej robic cokolwiek (aerobik) niz nic.
Pamietaj tez, ze bez diety samymi cwiczeniami niewiele osiagniesz.

______
Kawosz

"Drzewa umieraja stojac, siadaj mamo!"

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...

A.W.O.L.

Missy ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 stycznia 2004 12:15    Edytuj Cytuj
zaiwestuj w rowerek lub stepper do domu, latwiej wtedy sie wziazc za siebie i 2 razy w tyg na silownie(tylko trening silowy)
rozciagac mozesz sie w domu.

po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment

Znawca -

SFD

Wysłana - 05 stycznia 2004 17:20    Edytuj Cytuj
No Piotrek masz naprawdę przechlapane........ a tak poważnie to chciałam znać zdanie innych. Twoje zdanie oczywiście bardzo cenię, ale sam wiesz sa lepsi:)

Venus

SFD

Wysłana - 05 stycznia 2004 17:30    Edytuj Cytuj

Dziękuje za odpowiedzi: Missy dziękuję za pomysł - nie będę mogła usprawiedliwić się sama przed sobą ze nie miałam czasu iść na siłownię jak będę miała rowerek w domu :) No i oczywiście specjalne podziękowania dla Marcineckiego za chęć niesienia pomocy:)

Venus

Missy ZASŁUŻONY

Wysłana - 05 stycznia 2004 18:12    Edytuj  Cytuj
powodzenia

Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Aerobik czy siłownia - co wybrać?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.