26 dzien ,troszke lepeij ale nie ma jakis super efeltopw,a co potem kiedy skoncze 6 tygodni co dalej??
1094758411000
Wodny
Wysłana - 09 września 2004 21:55
11 dzień zrobiony !!;]
Wieć tak czym większa seria tym mniej boli to fakt ale jak sobie dotkne mięśni to sa bardzo ale to bardzo twarde (naprężone) gdyby nie tluszczyk którego mam około centymetra(tak mi sie wydaje) to bym miał całkiem fajny 6sciopak.
11 dzień dalej zero potu :(
Jest tylko jeden sposób żebym sie pocił trzeba znowu w halówke pykać tam przyznaje że troche mokry byłem i było ok
JUTRO DZIEŃ 12 DAMY RADE :P
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
mam pytanie, nie trenuje juz jakis miesiac ogolnie bo nie starcza mi czasu. wczesniej udalo mi sie chodzic na silke przez 3 miechy,jednak potem nie bylo czasu. czy teraz stosujac ten trening na brzuch i nie cwiaczac "powazniej" innych partii na silce to czy musze do tej 6 weidera stosowac jakas diete jak to ma miejsce gdy cwiczymy sytematycznie na silce????
1094849565000
Wodny
Wysłana - 10 września 2004 23:24
12 dzień zrobiony jest dziarsko jak hoy ;] Efekty mam bardzo hmmm mięśnie są bardzo twarde - ale efektów wizualnych hm czy ja wiem nie widze specjalnie ale wkońcu ja sie widze codziennie może troche tłuszczyku mi zeszło ;]
13 DZIEŃ JUTRO !! a jaaaaaaaaaaaaak
Mi zakwasy przechodza :] Jutro lekki trenig i zaczyma w poniedzialek dieta ustalona i wszystko pod kontrola :]. Powodzenia Wodny ;] Trzymajcie za mnie kciuki pozdrawiam. pa ;]
1094862704000
Wodny
Wysłana - 11 września 2004 10:34
Dzięki TURDUS
Dzisaj 13 dzień miejmy nadzieje że nie pechowy i dam rade ;]
No co z tymi zdjęciami ?? zakonczył to wkońu ktos ??