ćwiczenie 6 i to by było na tyle. Ponieważ ten trening bardzo mi sie podoba chciałem mieć choć częściowy wpływ na kolejnych podejmujących wyzwanie związane z A6W.
Pozdrowienie i miłej pracy nad kratką?? Jeśli ktoś już iszi efekty pracy z A6W niech wrzuci fotke. Zawsze to jakiś punkt odniesienia dla innych.
3 majcie sie <papa> ach te gg ;-p
1094393061000
keicam666
Wysłana - 05 września 2004 16:11
w 4 ćwiczeniu w pierwszej fazie ręce także spoczywają za głową, na moim gifie są wzdłuż ciała. Tak wieć weźcie to pod uwagę a jak bede miłą czas zrobie nowy gif;) <papa>
1094393462000
Cortex
Wysłana - 05 września 2004 18:23
wszystko fajne tyle ze w 6 cwiczeniu rece ida do kolan a nie do samych stóp
"Nienawiść do policji tak zostałem wychowany, ten kto z nimi trzyma na zawsze jest przegrany...HWDP"
1094401383000
Wodny
Wysłana - 05 września 2004 21:03
Teraz bede robił7 dzień o japierdziele chyba se baka pusce
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
Japier**** ja jush po pierwszym ćwiczeniu w pierwszej seri miałem dosyć. ALe udało sie 7 dzień zrobiony !! Ale jezeli mi sie szybko forma nie poleprzy to ja nie wiem jak bede robił dalej chyba sie na spiduje albo 10 tabletek tuspka sobie zjem
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
ja teraz jak nie mam zakwasow to robie calkiem normalnie, przerwy po seri jakas minutka i dalej jakos daje rade, niestety w weekend troche diete zaniedbalem ale juz od poludnia zdrowo jem a jutro rano znow rower itd.
zauwazylem jedna rzecz jutro jeszcze to sprawdze dokladnie ale wyszlo mi tak ze w sumie na wadze nie zmniejszylo sie nic przez tydzien ale obwod w pepku i w klatce zmalal o ok 2 cm przez tydzien, i nie wiem czy tluszcz sie zaminil w miesnie czy moze zle sie zmierzylem ale staralem sie robic to dokladnie, moze wiecie co moglo sie stac? na silke nie chodze, jeszcze na rowerze duzo, plywam 1h codziennie = 2km w zeszlym tygodniu, i 6 weidera plus hantla 10kg i robie nia na biceps, poza tym pompki i co moge z ta hantla na triceps, staram sie nia robic na klate ale jedna nie za bardzo mi wychodzi