2 dni wolnego. Ale to były 2 dni pokus. niewytrzymałem spieprzyłem diete. jadłem dużo rzeczy których jeść nie powinienem. Taki kryzys. No to chyba jednak bee musiał zacząć od początku:-/
1094377093000
user 1985
Wysłana - 05 września 2004 11:46
nie ma sensu zaczynać od początku !! a jeżlei już to powinieneś zrobić sobie przerwe jakieś dwa miesiące bo na logike jesteś teraz na 30 dniu i zaczynasz nagle robić wszytko od zera nie będizesz mial z tego a ni efektów ani korzyści albo leć dalej i dodaj do tego jeszce jakieś interwały albo odpocznij prez 2 miesiące i już po proglemie
a swoją drogą jakie to sa rzeczy których nie powinieneś jeść ??
w końcu będe duży i silny :)
1094377597000
keicam666
Wysłana - 05 września 2004 13:01
czekolad, batony, chipsy;-p coca cola itp. 2 dni porachy hehee
1094382062000
Wodny
Wysłana - 05 września 2004 13:06
Ludzie a napiszcie co jecie. Nie ile gramów białka w na kilogram masy ciaął tylko normalnie czy jecie ser zółty jakie mieso czy mielone jecie itp. Chodzi mi oczywiscie o reduckyjną diete
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
ja ten program robię drugi raz i jak narazie nei stosowałem jeszce żadnej diiety redukcyjnej to uważam że efekty i rtak sa i tak tylko że dłuższy okres czekania na piękną krate jest ale tak to jem wszytko nromalnie tak jak zawsze
w końcu będe duży i silny :)
1094383012000
Wodny
Wysłana - 05 września 2004 15:15
user weź walnij moze jakeiś zdjecei ;]
A ja dla spotegowania efektów postanowiłem że bede sobie dodatkowało walił troche brzuszków około 500 ;] kiedyś to skutkowalo ale tak zwany efekt jojo przestałem i masakrycznie mi krata tłuszyczykiem zaszła:)
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
cze . moja wypowiedz jest do wszystkich ale głównie do buchu88. widząc ze dużo osób nie wie jak wykonywać dokładnie te ćwiczenia zrobiłem gify do każdego ćwiczenia. nic szczególnego ale mozę komuś pomoga. jesli chcesz mozesz swoje rysunki zastąpić tymi gifami;) niestety gif do 5 cwiczenia (rowerka) było ciężko wykonać wiec jest do kit, ale co to jest rowerek to każdy wie ;)