Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2485564 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<= 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
bardzo dobry trening 
bardzo dobry trening 
dobry trening 
dobry trening 
taki sobie 
taki sobie 
do du.y 
do du.y 
nie testowałem 
nie testowałem 
nie testowałem ale mam zamiar 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
słowa kluczowe: aerobiczna szóstka weidera wejdz
Autor "Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<="   

buchu_88
 Wysłana - 27 maj 2004 11:54      [zgłoszenie]

powinno sie nierobic przewr góra jeden dzien w tygodniu

sprzedam nokie 6300 sirocco gold

przyznaj SOG'a specjaliście

DUDEK
 Wysłana - 27 maj 2004 15:04      [zgłoszenie]

Dzisiaj będę robił 5 dzień, trening bardzo "mocny"

[motywatortreningowy.blogspot.com/] - prywatna strona, zapraszam

[http://www.facebook.com/pages/SFDPL/310991280212?ref=nf] - SFD.PL na Facebooku!

przyznaj SOG'a specjaliście

Robson69
 Wysłana - 27 maj 2004 15:43      [zgłoszenie]

i oto chodzi, kazdemu polecam trening trzymajcie sie i jedzmy z brzuchem rowno
a i buchu jezeli mozesz to wez wytlumacz czemu miesnie sie rozwijaja przez to ze cwiczyny codziennie, przeciez one nawet regeneracji nie maja :?: wiec jak moga rosnac?

przyznaj SOG'a

mapety
 Wysłana - 27 maj 2004 16:39      [zgłoszenie]

nom tez se zapodam trening a co... tylko ze " Następnie wykonujemy szybkie przejście do leżenia początkowego i powtarzamy ćwiczenie do drugiej nogi, co daje nam pełne jedno powtórzenie" czyli ze w cwiczeniach 1,3 i 5 robic niby takie podwojne zamiast 6 powtorzen to 12 ?? troche ciezko bedzie to zrobic np. w ostatnim tygodniu jest 24 powtorzen czyli razy dwa wychodzi 48 da rade zrobic cos takiego ? Jak by byla jedna seria to rozuemiem ale jak sa trzy to ciezko chyba to widze

przyznaj SOG'a

tommy098
 Wysłana - 27 maj 2004 19:55      [zgłoszenie]

4 dzien podlega pod lamanie praw czlowieka co do pytania ze miesnie nie moga odpoczac to nie wierze w cos takiego, widzialem juz niejednego goscia ktory rpobil pompki codziennie po np. 100 i w takich przypadkach zalecalbym noszenie stanika juz lydka i brzuch moga byc katowana codziennie jesli nie sa trenowane z ciezarami. Pozdrawia was ledwo zywy kat brzucha

[www.theanimalrescuesite.com] -zwierze tez czuje glod

przyznaj SOG'a

kwame
 Wysłana - 28 maj 2004 00:28      [zgłoszenie]

Witam, zaczalem ta szostke Weidera dzisiaj jako pierwszy dzien. Mysle ze warto co by to nie bylo, dzieki Buchu za to! Niewatpliwie trudno to zrobic dokladnie jak sie ma te miesnie dopiero rozwijac i sa jeszcze slabe (mowie o sobie :)) ale jest to konkretny program, i to sie liczy, a nie luzne cwiczonko, ktore mozna zrobic lub nie, mysle ze nie dostane takich zakwasow, ze skoncze na pierwszym dniu... :) Mam otluszczony brzuch i oponke, zabieram sie ostro, dam znac jakie efekty za 6 tygodni, powodzenia wszystkim co to cwicza! :))) Czy jakas dieta szczegolnie do tego??? Cos jesc po cwiczeniach lub czegos nie jesc???

Weight lifting sucks. :)))

przyznaj SOG'a

piszpunta
 Wysłana - 28 maj 2004 04:08      [zgłoszenie]

Zrobilam dzis pierwszy dzien i musze powiedziec,ze to masakra:) Od miesiaca cwicze na silowni ,ale nie czulam tego ognia w miesniach co dzisiaj po jednej serii. Przy trzecim cwiczeniu to juz myslalam ,ze nie dam rady zrobic nastepnych :) Dalabym ci soga ,ale jestem tu nowa i nawet nie wiem co to jest.Co do zdjec to powinienes dac te sprzed cwiczen i po tak zebysmy mogli zauwazyc efekty.

przyznaj SOG'a

desTinka
 Wysłana - 28 maj 2004 09:41      [zgłoszenie]

no to sprobujemy buchu Sog zycze wszystkim powodzenia i wytrwalosci

Don't let the fear of striking out keep you from playing the game..
Don't teach your grandmother to suck eggs.
[http://www.sfd.pl/temat170383/] - mon chouchou ;-)

przyznaj SOG'a

Cahir
 Wysłana - 28 maj 2004 13:44      [zgłoszenie]

buchu soG ,też tego spróbuje ^^

pozdrawiam
+Cahir+

przyznaj SOG'a

Jedi God
 Wysłana - 28 maj 2004 14:25      [zgłoszenie]

hej..podoba mi się ten trening i go dzisiaj zaczne, ale nie kapuje tego wszystkiego :

-1 dzień-1 seria po 6 powt...to znaczy robie pierwsze ćwiczenie po sześć powtórzeń, potem drugie ćw. po sześć.... szóste ćwiczenie sześć powtórzeń i koniec na dziś? a w 2-gi dzień dwa razy tak jak napisałem powyżej?...oby ktoś zrozumiał to co napisałem kurde bele

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 579 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

<< Przerwa / ocenic mój trening >>

Podobne: Plany treningowe Weidera - dobre? | Program komputerowy do treningu Aerobicznej Szóstki Weidera | E-book, szukam system weidera itd. SOGI | ZASADY JOE WEIDERA | Ściąga (GIF) z Aerobicznej 6-tki WEIDERA!!! | Zasady Weidera

Warto przeczytać: jade | horizon | deca oma | deca+oma+meta | omka deca i meta | cyklicznosc ii grupa i cykl ii | wrzody dieta | s doll | s droll | trenbolon base | powstrzymanie spadków | spadki macy | ufc fight night 14 | metanabol porady | silva vs irvin | metanabol bez spadków | cwiczenia podstawowe i izolowane | cwiczenia postawowe izolowane | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL