kurde powien tak pod rugim dniu cwiczen dzisiaj bedzie trzeci dosc mocno bola mnie mesnie zaczynajac od pod zeber u goru tak do do polowy brzucha, nie wiem czy nie za mocno, mozna sobie jakos naderwac te miesnie albo cos z nimi zlego zrobic cwiczac dalej jezeli tak bola? i co zrobic zeby mniej bolaly, moze jakis rozgrzewajacy zel, albo spirtytus ?
1094035299000
Wodny
Wysłana - 01 września 2004 12:45
Mnie tesh bolą ale jeżeli bolą to bardzo dobrze jak dla mnie Przy drugim dniu ćwiczeń miałeme wątpliwosci czy dam rade ale sie udało wiec dzisaj bede jechał 3 dzień. A pozatym pisali wcześniej ze bul minie i bedzie sie robiło te ćwiczenia bez żadnego bulu więc czekam an ten brak bulu
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
co do tego ile przebiegłem w godzine ja biegałem z Trzeęsacza do Niechorza i tak robiłem jakieś 2,5 niekiedy 3,5 kółek biegłem prez Rewal i o ile pamietamm dto do z REwala do niechoraz jest 4 kilometry a z Rewala do trzęsacza jest niespełna 2 kilometry no tak się biegało najgorzej bylo na początku a pod kniec to już był najbardziej lajtowy bieg jaki miałem ostatnie trzy dni to już zwiększenie kółek o całe dwa i wydłużenie czasu biegania o jakies 20 minut na początku biegalem wedlu planu 30 sekund szybki mardsz a potem 90 sekund sprint ale po pewnym czasie to okropna nuda więc w sumie sie cieszę żę już sie skończyły te dwa tygodnie morderczych biegów po plaży a teraz też jestem na trzecim dniu ale nie odczuwam już prawie żandych bólów leciutkie zakwasy z pierwszego dnia zostały ale tak jest już lajtowo
w końcu będe duży i silny :)
1094038167000
Wodny
Wysłana - 01 września 2004 13:36
JA tam w sumei zakwsów nie mam ale jak robie to boli .
A ja mam taki problem że ja sie praktyczie nie poce np. jak gramy z kumplami w noge to niekturzy moga wykręcać koszulki a umnie lipa. tak miał mój dziadek ma mój tata i mam ja. Mam nadzieje że Zaczne sie pocicbo wtedy szybciej s=chudne wieć czekam ash sie pojawiąwiększe serie ;].
Jak pływamy to żeby nogi schudły to lepiej krałlem pływaćczy żabką ??
hmm widze ze problem bolu powstal to moze opowiem moj przypadek gdy cwiczylem 3 serie to 1 byla bezproblemowa czulem palenie ale lekkie. Natomiast jesli chodzi o 2 to byl sajgon robilem ja ledwo majac problemy ze zrobieniem technicznie wszystkich ale dalem rade natomiast w 3 bol odchodzil nic nie czulem moglem siekac ile wlezie
Łiiiiiiii
1094038927000
Wodny
Wysłana - 01 września 2004 13:56
LAcik a który ty masz jush dzień
to powiem tak :) w maju cwiczylem 12 dni :) ale pozniej jakos stracilem motywacje i sie na tym zakonczylo troche biegalem bo mam dobermana no a jego czeba ladnie umeczyc zbey byl spokojny no i w sierpniu cwiczylem 8 dni ale juz nie patrzac na tne plan dodalem gdzies po 4 powtorzenia wiecej hehe :) ale zakwasow nie mialem a efekty sa
Łiiiiiiii
1094040927000
Wodny
Wysłana - 01 września 2004 16:08
Hehe oby tak dalej. Tylko teraz nie przestawaj. Ja tesh chce efekty, i mam andzieje że będą bo brzuch czuuuuujeee. Panowie jest lipa ja jestem chorowitek i mnie troszke łamie ale sie nei poddam !! dzis 3 dzień przedemną start okolo 21:00