pierwsze zdjecie zrobione okolo 2lata po zakonczeniu treningow plywania drugie jakie 5 lat wiec 3 lata pozniej, zobaczcie co sie stalo :((((((( ale teraz sie biore i nie ma wyjscia albo on albo ja :)
to zrobily fast foody, duzo bardzo duzo browarow i brak ruchu, niech to bedzie przestroga dla innych, nie wspomne juz o samopoczuciu , wygladzie twarzy i powodzeniu u dziewczyn
Zmieniony przez - benek20 w dniu 2004-08-31 17:22:44
1093965443000
Tanner
Wysłana - 31 sierpnia 2004 17:23
no stary, jestem w szoku. nieźle się zapuściłeś... będę szczery - dużo pracy Cię czeka, ale jak tylko starczy Ci determinacji - osiągniesz sukces. Jak już mówiłem, trzymam kciuki.
bądź jak żona - spakuj mu walizki, wystam przed dom/na klatkę schodowom i każ spie.....
Zmieniony przez - Tanner w dniu 2004-08-31 17:24:07
Pozdrawiam i zycze sukcesow
1093965805000
Wodny
Wysłana - 31 sierpnia 2004 17:38
około 21 wstawie dwa zdjecia z przodu i z boku mojego brzuszka nie śmiejcie sie. Ale w gruncie żeczy nie jest tak źle. myśle ża A6W coś mi da bo jak złapie za skóre i naciągne se to pod tą warstwą tłuszczyku mam 6ściopaka
Dzisaj przedmną 2 dzień a mięsnie bolą troszku "spiananie jest ok"
Pozatym dodam że tak jak koelga wyzęj zauważył mam ten brzuch głównie przez browary i fast foody. kiedyś miałem fajny jak robiłem około 500 - 600 brzuszków dziennie
<>> When is no more room in hell, the dead will walk on earth <<>
ja tez u siebie wyczuwam miesnie pod tym calym tluszczem, zaraz tez sie biore za drugi dzien troche mnie brzuch boli ale nie szkodzi mam nadzieje ze wytrwam
a Ty Wodny co jeszcze robisz zeby schudnac, bo same nrzuszki na schudniecie to nie sa za dobre, moze podaj swoje wymiary ja mam 178cm i 102kg w pasie 102cm a w pempku 112
Zmieniony przez - benek20 w dniu 2004-08-31 17:44:25
1093966747000
user 1985
Wysłana - 31 sierpnia 2004 20:29
no to chyba masz lekką nadwage ale nie przejum sie ja dla przykład miałem taki balon że był on bardzo widoczny już go koszulki bluzy i inne ubrania nie zakrywały i w Ciągu dwóuch tygodni przebywania nad morzem straciłem 10 kg w pasie spadło fakt że troszceke za bardzo schudłe przesadziłem troszeczke ale teraz jest już dobrze odrobiłem 5 kg i brzuch teraz przy 6 weidera robi się coraz lepszy a co robiłem żeby stracic brzuch biegałem codziennie rano i wieczorem przez 60 minut po plaży na suchym piasku bo przy samym możu to łatwizna okoliczne lasy nadawały się w sam raz na rowerowe wypady i jak mnie się jeszcz chciało to mecz w kosza wystrczył mi w supełności jadłem o połowe mniej ale za to praktycznei cały czas piłem napoje ładujące tpu power ade bo bez tego było czsami naprawde ciężko wytrzymać 60 minut bieegu po piasku w 26 stopniowym upale dobra koniec tego bo się rozpisałem a chciałem tylko jedno zdanie skrobnąć :/ pozdro i wytrwałości w rzeźbieniu brzucha :D
w końcu będe duży i silny :)
1093976947000
Tanner
Wysłana - 31 sierpnia 2004 21:02
A w godzine to ile przebiegłeś? Bo ja pamiętam że jak kiedyś jeszcze karate trenowałem to na obozie trochę za dużo wypiłem i mnie trener takiego zawianego dopadł. No i dla przykładu musiałem biegać... Pamiętam że jednego dnia to koło 15 kilometrów przebiegłem po tym piachu, i to raczej nie wieczorem, a tak bardziej koło południa. Ale jaki brzuch wtedy miałem wyrzeźbiony... I nogi też masę złapały. O opaleniźnie nie wspominam nawet...
Pozdrawiam i zycze sukcesow
1093978961000
Lacik_87
Wysłana - 31 sierpnia 2004 21:19
a ja nie widze zdjec bebnka kurde ;-( EhHhhhhhh
Łiiiiiiii
1093979947000
Wodny
Wysłana - 31 sierpnia 2004 22:02
TAKI BRZUCH JEST FAJNY Sory chłopaki zdjęcia nie dam dzisaj ie mam aparatu.
A po zatym drugi dzień przetrwałem !! Jest ok Mięsnie czuje jak hoy głównie te górne bolą ale dolne tesh czuje
Aha moje wymiary to 180 cm 80 kg a ile mam w pasie nie powiem bo nie wiem (meter zgubiłem) ale nie jest źle może z 80 w pasie albo 87 heh qrde nie wiem nie paiętam jak ostatnio spodnie kupywałem
Zmieniony przez - Wodny w dniu 2004-08-31 22:08:52
A jak ktoś chce mieć fajnie boki zjechane to mam fajny sposób: Bierzesz chantle w ręce w miare cięzkie i "gibasz" (pzechylasz) na boki. Po jakimś czasie nieźle wchodzi.