| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
Robin74
|
|
|
|
|
SFD
|
|
|
|
|
SFD
|
|
Aha, co do oddychania to wypuszczam powietrze w momencie spiecia miesni. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
ej ludzie powiedzcie mi czy jak mam troszke tluszczyku izaczne trenowac to sie to zneutralizuje i beda miesnie i taki mini siatka a poznej jak jeszce bede trenowac to bedize git ?? aha moze ktos zna programy tego typu na miesnie ramion nog i wogole wszystkiego co sie rusza ale tak zebym mial na brzuch na ramiona na nogi i na cos jeszce nie wiem na co
z gory dzik4ei za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
aha zale mi tez na tym aby cwiczenia nie byly wykonywane na specjalnych urzdzeniach tylko tam po prostu chyba wiecie o co mi chodzi | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
Rob pompki w szerokim i waskim rozstawieniu.
A co do tluszczyku to po samej "szostce" nie zniknie. Musisz dorzucic jakies aeroby typu rower, bieganie, itp. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
shagy
|
|
no to ja juz ten post czytalem bardzo dawno ale teraz wrucilem z wakacji i dzis zaczalem zajal mi ok 5'30'' mam male problemy z 3 i 4 cw ale czuje ze trening jest dobry a oponke zamierzam zgubic wiec bede cwiczyl. co do aerobow to po czy przed?? i jaka optymalna diete mozna zastosowac gdyz nie mam za duzo czasu na zabawe w kuchni a dieta musi byc!! | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
shagy wszyscy zalecaja aeroby na czco Ja robilem po obiadku i tez landnie tluszczu zeszlo.
Co do diety to musisz odjac 500-700 kalorii od Twojego obecnego spozywania, a najlepiej zajrzyj do dzialu DIETA i poczytaj podwieszone posty. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
gboy
|
|
Mam pytanie co robic po zakonczeniu cyklu zeby utrzymac osiagniety efekt.Cwiczyc brzuszki "normalnym trybem" np 3 razy w tygodniu, czy powtarzac szóstki od początku?
|
|
|
gboy
|
|
sorki nie spojrzalem na strone wczesniej, wynika z tego za zacząc od początku???
|