Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2484211 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<= 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
bardzo dobry trening 
bardzo dobry trening 
dobry trening 
dobry trening 
taki sobie 
taki sobie 
do du.y 
do du.y 
nie testowałem 
nie testowałem 
nie testowałem ale mam zamiar 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
słowa kluczowe: aerobiczna szóstka weidera wejdz
Autor "Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<="   

Robin74
 Wysłana - 19 sierpień 2004 09:36      [zgłoszenie]

Ponieważ to mój pierwszy post tutaj to po pierwsze dzięki za super opis. To są ćwiczenia które widzę wreszcie mi pomagają.
Jestem w 3 tygodniu treningu. Efekty może jeszcze nie takie jak tu koledzy przedstawiają na swoich Zdjęciach, ale no cóż od kilku lat mocno zaniedbałem swój brzuch ( kiedyś nosiłem spodnie rozmiaru 32/34 a teraz 36/34 ). Po tych 2 tygodniach przede wszystkim widze zmiane, mój brzuch nie jest już tak wydęty i powoli zmniejsza się dalej , choc od 3 dni mam jakiegoś doła bo przestałem widzieć zmiany. Niestety cięzko mi jeszcze zastosować jakąś dietę, ale próbuje troszke ograniczać pewne artykuły jak piwo, pepsi itp ( oczywiście w granicach rozsądku ;) )Ćwiczenia rzeczywiście mocno wyczerpujące i całosc koncze cały mokry, ale jak widze ze pomaga to mnie mobilizuje dodatkowo. Moja żona wymiękła po 3 dniach, ale ona ma wklęsły brzuch Troche się rozpisałem ale do rzeczy.
Mam jedno podstawowe pytanie które mnie dręczy choć już ćwiczę. Chodzi o oddychanie. Robię to tak: przy podnoszeniu nóg wdech po opadnięciu wydech i widzę że to powoduje największe naprężenie, próbuje też wdech przy podnoszeniu i wydech przy kulminacji ćwiczenia. Jaka metoda oddychania jest najlepsza dla organizmu podczas tych ćwiczeń ?
Pozdrawiam

PS Ja niestety też mam problem jak niektórzy z dociągnięciem łokcia do kolana ( choć staram się jak mogę ), a Ci którzy nie wierzą że nie można chyba po prostu nigdy nie mieli większego brzucha lub problemów z kręgosłupem.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 09:44      [zgłoszenie]

Robin74, dietka powinna byc i zrezygnuj z pepsi! Lepiej jakis sok wypic
I cwicz dalej, nie przejmuj sie, efekty przyjda z czasem

A teraz musze sie przyznac, ze wczoraj po 36 dniach A6W ominalem trening (jakis zmeczony bylem) i mialem moralniaka normalnie. Zostalo mi jeszcze 6 dni, wiec chyba dam rade.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 09:47      [zgłoszenie]

Aha, co do oddychania to wypuszczam powietrze w momencie spiecia miesni.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 18:27      [zgłoszenie]

ej ludzie powiedzcie mi czy jak mam troszke tluszczyku izaczne trenowac to sie to zneutralizuje i beda miesnie i taki mini siatka a poznej jak jeszce bede trenowac to bedize git ?? aha moze ktos zna programy tego typu na miesnie ramion nog i wogole wszystkiego co sie rusza ale tak zebym mial na brzuch na ramiona na nogi i na cos jeszce nie wiem na co

z gory dzik4ei za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 18:33      [zgłoszenie]

aha zale mi tez na tym aby cwiczenia nie byly wykonywane na specjalnych urzdzeniach tylko tam po prostu chyba wiecie o co mi chodzi

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 21:08      [zgłoszenie]

Rob pompki w szerokim i waskim rozstawieniu.
A co do tluszczyku to po samej "szostce" nie zniknie. Musisz dorzucic jakies aeroby typu rower, bieganie, itp.

przyznaj SOG'a

shagy
 Wysłana - 19 sierpień 2004 21:14      [zgłoszenie]

no to ja juz ten post czytalem bardzo dawno ale teraz wrucilem z wakacji i dzis zaczalem zajal mi ok 5'30'' mam male problemy z 3 i 4 cw ale czuje ze trening jest dobry a oponke zamierzam zgubic wiec bede cwiczyl. co do aerobow to po czy przed?? i jaka optymalna diete mozna zastosowac gdyz nie mam za duzo czasu na zabawe w kuchni a dieta musi byc!!

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 19 sierpień 2004 21:20      [zgłoszenie]

shagy wszyscy zalecaja aeroby na czco Ja robilem po obiadku i tez landnie tluszczu zeszlo.
Co do diety to musisz odjac 500-700 kalorii od Twojego obecnego spozywania, a najlepiej zajrzyj do dzialu DIETA i poczytaj podwieszone posty.

przyznaj SOG'a

gboy
 Wysłana - 19 sierpień 2004 21:44      [zgłoszenie]

Mam pytanie co robic po zakonczeniu cyklu zeby utrzymac osiagniety efekt.Cwiczyc brzuszki "normalnym trybem" np 3 razy w tygodniu, czy powtarzac szóstki od początku?

przyznaj SOG'a

gboy
 Wysłana - 19 sierpień 2004 21:46      [zgłoszenie]

sorki nie spojrzalem na strone wczesniej, wynika z tego za zacząc od początku???

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 579 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=

Strony: 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126

<< Przerwa / ocenic mój trening >>

Podobne: Plany treningowe Weidera - dobre? | Program komputerowy do treningu Aerobicznej Szóstki Weidera | E-book, szukam system weidera itd. SOGI | ZASADY JOE WEIDERA | Ściąga (GIF) z Aerobicznej 6-tki WEIDERA!!! | Zasady Weidera

Warto przeczytać: ćwiczena na garba | m drol enan | ceny jedzenia | ceny produktów żywnościowych | budowac mase i poprawic jakosc | przykładowy trening armwrestlera | gen shi labs | Knife toczek | ed conan | titan mass dawkowanie | allegro podróbki paco milion | blokada w kręgosup | grzegorz bak | drops16 | brinks | bcaa z gainerem | megabol total creatine plus | trenng rzezba | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL