Mi sie wydawało ze jak sie cwiczy przed snem to spala sie zebrane, zbedne kalorie z dnia i nic sie nie odkłada, a jak rano to ma sie wiecej energii. Widze ze sie myliłem. Od dzisiaj robie naczczo z samego rana. Yarek jakie jeszcze aeroby trzeba robic żeby spalać szybciej tłuszcz?
1092302917000
Yarekbboy
Wysłana - 12 sierpnia 2004 11:32
jak chcesz to ćwicze wieczorem... ja tak robiłem bo rano nie miałem czasu
aeroby = bieganie, rower itp Ale jeśli zależy Ci na budowaniu masy miesniowej całego ciała to nie przesadzałbym z tym i poczekał aż do momentu w ktorym bedzie sie chciało rzeźbić
Wiesz ja nie za bardzo Qmam jaka jest różnica miedzy masą a rzeźbą. Mam 14 lat i nadmiar tłuszczu który chce spalić jak najszybciej. Przy tym ćwicze kilka razy w tygodniu hantlami 3kg mięśnie: grzbietu, bicepsów, tricepsów, klatki, naramienne, ud, łydek no i A6W żeby mieć kratke na brzuchu. Pływam dosyć często szczgólnie teraz jak mam wakacje, gram kilka razy w tygodniu w tenisa ziemnego i to tyle.
1092325318000
Yarekbboy
Wysłana - 12 sierpnia 2004 18:00
Wg mnie [ale moge sie mylić] masa jest to poprostu wielkość mięśni a rzeźba jest to uwidocznienie tych mięśni. Polecam najpierw poćwiczyć na mase przez rok by w sezonie letnim sie rzeźbić i tak powtarzać cykle aż sie dojdzie do fajnej sylwetki. Oczywiście można poczekac dłuzej z tym rzeźbieniem...
Yarek fajny brzuchol masz Wrzucales moze ost. swoje aktualne fotki ? Ile juz trenuejsz ?(masz 16 lat ? - 88? ) Ide robic ost. raz 3x8 abs'u i od jutra 3x10.....
1092328376000
Paeł
Wysłana - 12 sierpnia 2004 18:46
A6W a nie absu -_-.... ufff.... znow sie spocilem jak diabli :P.... ciekawe czy wyhoduje kaloryferek...