| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
Pudzian182
|
|
No od dzis robie tą zaawansowana niby. Jest na "którejśtam" z ostatnich stron. He niedlugo będe miał kalafior :)
|
|
|
|
mac-fly
|
|
mam pytanie po pierwsze... czyli w cwiczeniach tych robimy maxymalny wznos tulowaia?! az do pionu ?
|
|
|
|
SFD
|
|
mac-fly ja juz pisalem, ze ja tak nie robie. Musisz wyczuc, w ktorym momencie nastepuje najwieksze spiecie i tak wytrzymac 2-3 sek. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
mac-fly
|
|
aha oki sorki ze pytam ale wiesz czytac 42 strony w poszukiwaniu na odpowiedz... w kazdym razie dzieki. a jeszcze jedo pytanko mam mianowicie 5 cwiczonko wyglada jak 3 a 6 jak 4? czy jakos tak wiem ze tam pisze teraz nie pamietam... chodzi o to ze po porstu nie zatrzymujemy ruchu ? robimy jak najszybciej ?
|
|
|
|
SFD
|
|
"5 cwiczonko wyglada jak 3"
Tak, w 3 robisz spiecie i wytrzymujesz te 2-3sek a w 5 jak najszybciej | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
mmario88
|
|
Drodzy forumowicze!
O rany dopiero 25 dzień, nie wyobrarzam sobie końcówki czyba będzie kołomnie kałuża potu, ale napewno nie odpuszcze. Trening jest naprawde boski. Mam pytańko czy kto kolwiek skończył ten trening??
I czy dołożyć jeszcze trening "ABSII" czy lepiej ćwiczyć tylko "A6W"?? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
|
|
|
Paeł
|
|
mmario88, nie przedobrzaj robisz jeden to rob jeden a nie tak jak inni kombinuja zeby robic 5 planow brzucha naraz.... i tak kaloryfer nie 'wyrosnie' w tydzien.... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
jasne ze nie warto dokladac nic innego.
to ja wam panowie gratuluje, bo ja dzis zrobilem 10 dzien i na razie jakos sie trzymam. a na pocenie to faktycznie jakis patent by sie przydal...
|
|
|
LeJacek
|
|
No ja dzis zaczynam okres po 22 powtorzenia, efekty programu sa zadawalajace :) Mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze te 8 dni :) | |
przyznaj SOG'a
|
|