| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
Pudzian182
|
|
Ja zrobiłem 5 dni ale wczoraj zakończyłem bo mam zamiar zrobić wersje zaawansowaną... próbowal juz ktoś ?
|
|
|
|
SFD
|
|
Heh ja wczoraj zrobilem 6 dzien dzis będę jechał 7...Wydaje mi się ze wlasnie przez te 4-5 dni bylo masakrycznie a teraz mięśnie się chyba przyzwyczaiły i nie powiem ze nie bolą ale idzie mi coraz lepiej...no coz zobaczymy pod koniec treningu jak będzie a na razie zauważyłem że troche tłuszczyku mi ubylo.Polecam ten trening jest naprawde dobry no ale i wymagający:) Pozdrawiam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
pudzian, co to za wersja zaawansowana? przeczytałem cały post i chyba przegapiłem...
a trening jest w deche. czuje brzuszek, oj czuje. dzis po silowni robilem bo wieczorem na bjj ide (chyba z 3 meisiace nie cwiczylem) i bylo naprawde ciezko - jestem na 9 dniu.
|
|
|
AXEL97
|
|
jak sie to laczy z silownia ?
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
axel, kilka postów wcześniej było na ten temat. ja nie robie brzucha na siłowni żeby go nie przeciążać
|
|
|
SFD
|
|
Showtime jaka wersja zaawansowana? Nie udziwniaj tylko cwicz | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
AXEL97
|
|
sorry w sumie to wk.urwia mnie takie zachowanie jakiego sie dopuscilem , po prostu nie chcialo mi sie czytac 41 stron ...
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
ok, to było na krórejś z ostatnich stron nie gniewaj się tak
|
|
|
keicam666
|
|
no mam 65 a nie 55 a to spowodowane jest tym ze mam odłożony jak widać tłuszcz na bokach i w dolnej partii brzucha i nie wiem jak sie go pozbyć ;(
mam świetną wytrzymałość bo jeżdze wyczynowo w klubie narciarskim wiec czy np:90 mion ciągłego biegu codziennie coś pomorze????? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
keicam666 chyba tematy pomyliles Jezeli chodzi o bieganie to kazdy trening aerobowy pomaga. Wytrzymasz 90 min?
| |
przyznaj SOG'a
|
|