| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
babinicz
|
|
Dzięki wielkie za info. Wyjeżdżam na wakacje, wracam i zaczynam trening "ABS". Odezwę się jak zacznę i wtedy podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Ewentualnie spróbuję go porównać do "A6W", który muszę przyznać, jest dla mnie bardzo zadowolający.
P.S. Buchu88; jak już założysz ten temat w dziale "nasze zdjęcia", wyślij proszę jakieś info, żeby można było bez problemowo się w tym połapać. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
babinicz
|
|
Aha, sog dla Paeł. Dzięki.
Robson: czy ten w pdf to nie ten sam co ABS? (flex jest za cienki) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
no widzisz showtime... trzeba być naprawdę mocnym żeby robić jeszcze na siłowni, ale wtedy faktycznie spalenie może wchodzić w grę (mięśni, a nie tłuszczu).
Babinicz - za Ciebie trzymam kciuki. Jak maż możliwość to rób sobie zdjęcia co tydzień na przykład, będzie jakaś dokumentacja do porównania. Ja tak robie przy A6W (tylko że dziś dopiero 4 dzień )
|
|
|
huNter4u
|
|
dzien 27 :D na poczatku było trudno teraz to light tylko sie napoce troche dzis 18 powtorzen ide machnac :D fotk bym zrobil ale sprzedalem aparat a w porownaniu do tej fotki z dnia 1szego to jest roznica widoczna i odczuwalna | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Gruszka19
|
|
ja jak narazie nie widze zadziwiających efektów :( jestem po 25 dniu ..może to jest wynikiem tego że mam pozostałość skóry po procesie odchudzania :(( troche mnie to zniechęca do dalszych ćwiczeń.Co wy na to ?
|
|
|
Paeł
|
|
po ponad polowie nie masz efektow ?
Jesli tak proponowalbym sprobowac np. ABS'u...
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Gruszka19
|
|
tzn. nie mówie że nic nie ma cosik widać ... ale wydaje mi się że mogło może być lepiej no zobaczymy po zakończeniu całego.
|
|
|
Gruszka19
|
|
powiedz mi jeszcze co zrobić z tą je*** skórą :) która sobie wisi jak nie powiem co ,zaczyna mnie to wkurzać bo jednego się pozbyłem to pozostało drugie,jakby co prosze o rade
|
|
|
Tanner
|
|
wydaje mi sie ze ta skora z czasem sie dostosuje, znaczy tzn. skurczy sie. ale nie jestem pewien, nie jestem specjalista
|
|
|
mauro16
|
|
sie naciagnie
Zmieniony przez - mauro16 w dniu 2004-07-30 22:33:57
|