| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
Tanner
|
|

dobra, zapodaje zdjęcie przed chwilą zrobione, i zabieram się za pierwszy dzień treningu. będę starał się robić dokumentację w miarę regularnie (fotka tak co tydzień, wrażenia - może częściej).
Powiedzcie tylko, czy robiąc ten program wyrzucić trening brucha na siłowni (zawsze po treningu robię sobie trzy seryjki).
|
|
|
|
Tanner
|
|
no cholera... mam problem z faze zatrzymania na te 2-3 sekundy Też myślałem że mam mocny brzuch Ale co tam, trening czyni mistrza. Powiedzcie jeszcze, czy po treningu rozgiągać brzuch??
|
|
|
SFD
|
|
Ja na silowni juz brzucha nie robie. A co do rozciagania to chyba bez roznicy, przeciez w ten sposob miesni nie spalisz
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
Tanner sog za chec podzielenia sie swoimi postepami (tez bym dal foto jakbym mial aparacik ) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Tanner
|
|
dzięki, odbijam trzymajcie lepiej kciuki, chociaż od razu mówię że efekt może nie być widoczny, jako że jadę cykl na masę i biorę odżywkę ww (gainer 2 vitalmax'a). ale zobaczymy... wyrzucam w takim razie brzuch z siłowni...
|
|
|
Nowwak
|
|
skonczył ktos ta szóstke weidera ?? ktos pisał ze mu nie daleko do konca i ze fotki wklej powinien juz skonczyc;] nicku nie pamietam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
BEZUL
|
|
ja robię taką mutację
zamiast ćwiczenia 3. robię na skośne takie nożyce poprzeczne (nie wiem jak to nazwać)
w ilości 1 powtórzenie to 6 ruchów
zamiast ćwiczenia 4 nożyce normalne
1 powtórzenie - 5 ruchów
reszta tak jak w 6 weidera
dobre to będzie?
pozdrawiam
|
|
|
R4v3n
|
|
BEZUL: niezmieniaj tych ćiwczeń z podtsawowej wersji...to jest niepotrzenbe
|
|
|
|
mmario88
|
|
Witajcie
Ja aktualnie jestem na 20 dniu tej 6 weidera, tak żeby mi przyniosła jakieś rewelacyjne zmiany to nie moge powiedzieć ale poczekajmy do końca.
Ładnie wyczerpujące są te ćwiczenia ale daje rady. Tylko czytałem te wszystkie wasze wypowiedzi i nasuwają mi się pytanie:
- ktoś pisałe że musiał skończyć bo prawie się przepuchliny nabawił, czy można przez ćwiczenie mięśni brzucha ("szóstke" i na siłowni) złapać przepuchline?????
I jak się okazuje to narazie tylko 1 osoba jest najbliżej końca bodajrze "babinicz" a reszta albo jest przy końcu albo w połowie nikt nie wytrzymał do końca.
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
babinicz
|
|
Na koniec sogu dla buchu 88. Dzięki i pozdro.
P.S.
Może teraz coś innego, t.zn. też na brzuch i też tak ciężko.  | |
przyznaj SOG'a
|
|