| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
buchu_88
|
|
mozesz cwiczyc ale jak chcesz zrób sobie w ten dzien przerwe cwicz 6 razy w tygodniu
|
|
|
Eska
|
|
cw. 3 ma byc lewy lokiec do lewej nogi. Czy lewy lokiec do prawej nogi ?
|
|
|
tommy098
|
|
ok pytanie :
piszesz tak "1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu"i tam jest 6 cwiczen wiec jak ma to wygladac? robie najpierw 1 cwiczenie 6 powtorzen pozniej 2 cwiczenie 6 powtorzen pozniej 3 , 4 ,5 , i 6 i wtedy gdy skoncze to jest jedna seria a druga zaczyna sie gdy od nowa zaczynam cwiczyc 1,2,3,4,5,6 cwiczenie?
|
|
|
Eska
|
|
tak dokladnie tak jak mowisz
|
|
|
buchu_88
|
|
tommy098 dokładnie tak jak mówisz
eska w 3 cwiczeniu łokiec lewy do lewej prawy do prawej ale mozna robic tez ze dwa łokcie do lewej nogi i dwa łokcie do prawej wtedy bedzie chyba wieksze napiecie
|
|
|
mauro16
|
|
Juz pierwszy dzien zrobilem (przed chwila). Zajęło mi to chyba az 5 minut. Przyznaje ze juz czolem napięcie miesni troche. Tego cwiczenia z lokciem do kolana nie moge zrobic tak dokladnie jak piszesz bo jak udo do brzucha ma byc pod 90 stopni a rece na karku to nie dotkne nimi kolana (muszę zmniejszyc kat miedzy brzuchem a udem). Ogolnie nie wiem czy dam rade calego zrobic.
Sog dla autora.
|
|
|
mapety
|
|
fajny trening. Sog dla ciebie
mam takie pytanie w 6.ćwiczenie. Wykonujemy je analogicznie do drugiego z tą tylko różnicą, że nie zginamy nóg w kolanach lecz unosimy nogi do góry całkiem wyprostowane. Ok tylko czy moge miec caly czas nogi wyprostowane i tylko sie unosic czy musze rowniez opuszczac nogi ?
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Robson69
|
|
rob jakies foty jak sie te cwiczenia robi, bo nic z nich nie kapuje, z opisu tez :-/
|
|
|
buchu_88
|
|
mapety musisz opuszczac
robson narazie nie mam zdjec,moze jakies zrobie
|
|
|
Robson69
|
|
ok juz niewazne ze zdjeciami, ale jezeli bys mogl to zarzuc zdjecia tak do poniedzialku, bo wlasnie chce zaczac w poniedzialek...
...a jezeli bys mogl to napisz krok po kroku w kazdym cwiczeniu jak robic, bo nie za bardzo kapuje, a pisales, ze jak dobrze sie bedzie stosowalo to beda takie same wyniki, wiec nie chce miec bledow i dobra technike
A jezeli mam sporawa nadwage, jestem na diecie redukcyjnej to pomoze mi to spalic tluszczyk z brzucha?? bo nie spodziewam sie six packa po tym cyklu cwiczen tylko spodziewam sie ze bede mial plaski brzuch , moze sie myle?
i co ile mozna stosowac ten cykl, naprzyklad robie jeden raz miesiac przerwy albo nawet mniej i moge znowu jazda?
|