<<<Mam też pytanie do ćw.5 czyli tego rowerka. Czy głowe i część piersową kręgosłupa podnosimy i opuszczamy, czy ma być ona cały czas w górze? Oraz czy mamy to wykonywać tak, że podnosimy jedną noge, opuszczamy ją, a potem robimy to samo dla drugiej. Czy też pracujemy nogami na zmiane i gdy jedną dotykamy podłogi to w tym samym momencie drugą mamy jusz w górze, tak że nogi mijają się razem w połowie ruchu?>>>
To drugie

<<<Siema ja osobiscie polecam therme pro jestem z niej zadowolony bardzo oczywiscie nie brałem jej tak jak radzi coolbart. Ale po 2 pigsy dziennie>>>
Co do thermala to jest on nie zdrowy - efedryna, komu on nie pomogl

, ale wiesz jak komus zalezy na zdrowiu to nie polecalbym efedryny jako suplement...ale to nie moja dooopa
<<<Skoro trening areobowy jest najbardziej skuteczny po upływie minimum 15 minut, to spalanie tłuszczu podczas pierwszych 2 tygodni "A6W" jest słabe. Za to ostatnie 2 tygodnie to już jest power max. Należy przy tym pamiętać, by nie przesadzać z długością treningu. Maksymalny czas, jaki powinien nam zająć trening brzucha to 25 min. Oczywiście traktujmy to umownie. Dzień 32. Pozdrawiam.>>>
Zgadzam sie, lecz tylko 15?? Zawsze myslalem, ze od 15-20 to max

<<<Robicie jakieś przerwy pomiędzy ćwiczeniami ? ,a pomiędzy "szóstkami" ?.>>>
Jak juz kiedys pisalem - jak najkrotsze