| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
user 1985
|
|
ja trening ogólno rozwojowy robiłem przez miesiąc i efekty były :D nie mówię tutaj o wzrości bicepsa o 2 cm albo o szersze bary ale ogólni o wzmocnienie organizmu i o ptzygotowaniu do terningu masowego
|
|
|
QuaTro
|
|
Ludzie ci co cwizca mase niech sie nie boja ze im kilogramy poleca. Jak juz pisalem cwicze na mase i robie ta szostke. Masa idzie do przodu a robiac szostke nie zatluszczam brzucha. Bo jak bedziecie robic mase bez brzucha to wam sie taka opona zrobi ze pozniej bedzie ja bardzo trudno zrzucic.
|
|
|
pagsley
|
|
Musze przyznac ze trening jest naprawde bardzo dobry, mam juz 9 dni za soba jednak rzadnych zmian narazie nie widze ale mam nadzieje ze z czasem przyjda
|
|
|
mauro16
|
|
Chyba ze poszedl rano zrobic trening areobowy. 6 weidera to nie jest trenign silowy tylko areobowy.
|
|
|
user 1985
|
|
ja jestem drugi dzień na masie i będę jechał dalej z 6 weidera a robie ją rano przed pierwszym posiłkiem wcześniej tylko woda i to wsyztko a potem porządne śnaidanko potem przerwapotem drugie śniadanko trening no i obiadek to jest chyba najlepesze rozwiązanie jeżęli chodzi o trening na mse i 6 weidera
|
|
|
SFD
|
|
chciałam założyć oddzielnego posta,ale chyba nie ma sensu.
SZÓSTKA WEIDERA A TALIA:)
drodzy panowie,dla was pewno ten problem nie ma znaczenia,ale może coś poradzicie. Jestem na 19 dniu i zauwazyłam, ze wcięcie moje w talii jest juz wspomnieniem. Wiem że ma na na to wpływ wykonywanie ćwiczeń na skośne brzucha, zastanawiam się czy można robiąc Szóstkę W. wyeliminowć te cwiczenia? czy to w ogóle ma sens,chodzi mi o to czy konstrukcja treningu pozwala na jakiekolwiek modyfikacje? czy lepiej przeczekać,a po zakończeniu cyklu zajac się talią bardziej aerobowo?
i jeszcze jedno pytanie - jak po zakończeniu treningu utrzymać wypracowane efekty? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
Co do efektów to jak wcześniej ktoś mówił, trzeba po skończeniu robić normalne ćwiczenia na brzuch i po kilku tygodniach znów powrócic do "6". | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Robson69
|
|
<<<<Ludzie ci co cwizca mase niech sie nie boja ze im kilogramy poleca. Jak juz pisalem cwicze na mase i robie ta szostke. Masa idzie do przodu a robiac szostke nie zatluszczam brzucha. Bo jak bedziecie robic mase bez brzucha to wam sie taka opona zrobi ze pozniej bedzie ja bardzo trudno zrzucic.>>>>
Ja wcale nie powiedzialem, ze tego treningu nie powinno robic sie na mase, wrecz odwrotnie, chcesz - rob, lecz jak sama nazwa wskazuje jest to trening aerobiczny - nie wiem czy wiesz co to znaczy, mysle, ze tego nie musze ci tlumaczyc.
<<<drodzy panowie,dla was pewno ten problem nie ma znaczenia,ale może coś poradzicie. Jestem na 19 dniu i zauwazyłam, ze wcięcie moje w talii jest juz wspomnieniem. Wiem że ma na na to wpływ wykonywanie ćwiczeń na skośne brzucha, zastanawiam się czy można robiąc Szóstkę W. wyeliminowć te cwiczenia? czy to w ogóle ma sens,chodzi mi o to czy konstrukcja treningu pozwala na jakiekolwiek modyfikacje? czy lepiej przeczekać,a po zakończeniu cyklu zajac się talią bardziej aerobowo?>>>
Glupi pomysl...szostka to szostka i szostka pozostanie, jezeli chcesz robic tak jak powiedzialas...ok, lecz to juz szostka nie bedzie, to beda zwykle cwiczenia
<<<i jeszcze jedno pytanie - jak po zakończeniu treningu utrzymać wypracowane efekty?>>>
Dzial odzywianie i oczywiscie silownia
|
|
|
MAcias-
|
|
a ja mam pytanie: waze tylko 63kg i mam duze problemy z nabraniem wagi (moze dlatego ze duzo gram w kosza i dodatkowo cwicze wyskok) Moge w takim razie zabierac sie za 6weidera? Czy raczej to niejest dobry pomysl w mojej sytuacji? (ja poprostu niemam czego spalac, zalezy mi tylko na wygladzie brzucha)
pozdr
|
|
|
te
|
|
Jesli chodzi o 5te cwiczenie to ja robie tak, ze dotykam czolem kolana :) Ktos pisal ze go boli szyja - rozwiazanie proste trzymajcie sie za skron, ja raczej nie polecalbym trzymac rak za glowa - to tak jak z brzuszkami... pozdrawiam i mam tez jedno pytanie co byscie dozyculi (jaki srodek) na lepsze spalenie tluszczyku do 6tki :) | |
przyznaj SOG'a
|
|