Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2485431 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<= 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
bardzo dobry trening 
bardzo dobry trening 
dobry trening 
dobry trening 
taki sobie 
taki sobie 
do du.y 
do du.y 
nie testowałem 
nie testowałem 
nie testowałem ale mam zamiar 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
słowa kluczowe: aerobiczna szóstka weidera wejdz
Autor "Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<="   

user 1985
 Wysłana - 13 lipiec 2004 10:34      [zgłoszenie]

ja trening ogólno rozwojowy robiłem przez miesiąc i efekty były :D nie mówię tutaj o wzrości bicepsa o 2 cm albo o szersze bary ale ogólni o wzmocnienie organizmu i o ptzygotowaniu do terningu masowego

w końcu będe duży i silny :)

przyznaj SOG'a

QuaTro
 Wysłana - 13 lipiec 2004 11:29      [zgłoszenie]

Ludzie ci co cwizca mase niech sie nie boja ze im kilogramy poleca. Jak juz pisalem cwicze na mase i robie ta szostke. Masa idzie do przodu a robiac szostke nie zatluszczam brzucha. Bo jak bedziecie robic mase bez brzucha to wam sie taka opona zrobi ze pozniej bedzie ja bardzo trudno zrzucic.

Bez masy nie ma klasy !

przyznaj SOG'a

pagsley
 Wysłana - 13 lipiec 2004 11:41      [zgłoszenie]

Musze przyznac ze trening jest naprawde bardzo dobry, mam juz 9 dni za soba jednak rzadnych zmian narazie nie widze ale mam nadzieje ze z czasem przyjda

Jak boli to rośnie

przyznaj SOG'a

mauro16
 Wysłana - 13 lipiec 2004 13:18      [zgłoszenie]

Chyba ze poszedl rano zrobic trening areobowy. 6 weidera to nie jest trenign silowy tylko areobowy.

przyznaj SOG'a

user 1985
 Wysłana - 13 lipiec 2004 15:05      [zgłoszenie]

ja jestem drugi dzień na masie i będę jechał dalej z 6 weidera a robie ją rano przed pierwszym posiłkiem wcześniej tylko woda i to wsyztko a potem porządne śnaidanko potem przerwapotem drugie śniadanko trening no i obiadek to jest chyba najlepesze rozwiązanie jeżęli chodzi o trening na mse i 6 weidera

w końcu będe duży i silny :)

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 13 lipiec 2004 15:33      [zgłoszenie]

chciałam założyć oddzielnego posta,ale chyba nie ma sensu.

SZÓSTKA WEIDERA A TALIA:)

drodzy panowie,dla was pewno ten problem nie ma znaczenia,ale może coś poradzicie. Jestem na 19 dniu i zauwazyłam, ze wcięcie moje w talii jest juz wspomnieniem. Wiem że ma na na to wpływ wykonywanie ćwiczeń na skośne brzucha, zastanawiam się czy można robiąc Szóstkę W. wyeliminowć te cwiczenia? czy to w ogóle ma sens,chodzi mi o to czy konstrukcja treningu pozwala na jakiekolwiek modyfikacje? czy lepiej przeczekać,a po zakończeniu cyklu zajac się talią bardziej aerobowo?

i jeszcze jedno pytanie - jak po zakończeniu treningu utrzymać wypracowane efekty?

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 13 lipiec 2004 16:07      [zgłoszenie]

Co do efektów to jak wcześniej ktoś mówił, trzeba po skończeniu robić normalne ćwiczenia na brzuch i po kilku tygodniach znów powrócic do "6".

przyznaj SOG'a

Robson69
 Wysłana - 13 lipiec 2004 17:51      [zgłoszenie]

<<<<Ludzie ci co cwizca mase niech sie nie boja ze im kilogramy poleca. Jak juz pisalem cwicze na mase i robie ta szostke. Masa idzie do przodu a robiac szostke nie zatluszczam brzucha. Bo jak bedziecie robic mase bez brzucha to wam sie taka opona zrobi ze pozniej bedzie ja bardzo trudno zrzucic.>>>>
Ja wcale nie powiedzialem, ze tego treningu nie powinno robic sie na mase, wrecz odwrotnie, chcesz - rob, lecz jak sama nazwa wskazuje jest to trening aerobiczny - nie wiem czy wiesz co to znaczy, mysle, ze tego nie musze ci tlumaczyc.

<<<drodzy panowie,dla was pewno ten problem nie ma znaczenia,ale może coś poradzicie. Jestem na 19 dniu i zauwazyłam, ze wcięcie moje w talii jest juz wspomnieniem. Wiem że ma na na to wpływ wykonywanie ćwiczeń na skośne brzucha, zastanawiam się czy można robiąc Szóstkę W. wyeliminowć te cwiczenia? czy to w ogóle ma sens,chodzi mi o to czy konstrukcja treningu pozwala na jakiekolwiek modyfikacje? czy lepiej przeczekać,a po zakończeniu cyklu zajac się talią bardziej aerobowo?>>>
Glupi pomysl...szostka to szostka i szostka pozostanie, jezeli chcesz robic tak jak powiedzialas...ok, lecz to juz szostka nie bedzie, to beda zwykle cwiczenia

<<<i jeszcze jedno pytanie - jak po zakończeniu treningu utrzymać wypracowane efekty?>>>
Dzial odzywianie i oczywiscie silownia

przyznaj SOG'a

MAcias-
 Wysłana - 13 lipiec 2004 20:56      [zgłoszenie]

a ja mam pytanie: waze tylko 63kg i mam duze problemy z nabraniem wagi (moze dlatego ze duzo gram w kosza i dodatkowo cwicze wyskok) Moge w takim razie zabierac sie za 6weidera? Czy raczej to niejest dobry pomysl w mojej sytuacji? (ja poprostu niemam czego spalac, zalezy mi tylko na wygladzie brzucha)
pozdr

Basketball - I LOVE this game!

przyznaj SOG'a

te
 Wysłana - 13 lipiec 2004 20:59      [zgłoszenie]

Jesli chodzi o 5te cwiczenie to ja robie tak, ze dotykam czolem kolana :) Ktos pisal ze go boli szyja - rozwiazanie proste trzymajcie sie za skron, ja raczej nie polecalbym trzymac rak za glowa - to tak jak z brzuszkami... pozdrawiam i mam tez jedno pytanie co byscie dozyculi (jaki srodek) na lepsze spalenie tluszczyku do 6tki :)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 579 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

<< Przerwa / ocenic mój trening >>

Podobne: Plany treningowe Weidera - dobre? | Program komputerowy do treningu Aerobicznej Szóstki Weidera | E-book, szukam system weidera itd. SOGI | ZASADY JOE WEIDERA | Ściąga (GIF) z Aerobicznej 6-tki WEIDERA!!! | Zasady Weidera

Warto przeczytać: plan treningowy vitalmax | kazeina wchłania | isolate białka | ćwiczenia ramion | rowerek magnetyczny a zwykły | bul barku | jazda w beztlenie | horse power vs nitrobolon energizer | wytrzymałość beztlenowa | prolo oblok | wytrzymałość beztlenowa rower | cynk zawartosc | wałki | wałki białko | powietrze kiedy wypuszczamy | beztlen rower | żelowa | wałki na białku | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL