Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2486634 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Trening dla zaawansowanych
Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<= 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Opcja Wyniki Głosuj
bardzo dobry trening 
bardzo dobry trening 
dobry trening 
dobry trening 
taki sobie 
taki sobie 
do du.y 
do du.y 
nie testowałem 
nie testowałem 
nie testowałem ale mam zamiar 
wyniki ankiety dostępne po głosowaniu
słowa kluczowe: aerobiczna szóstka weidera wejdz
Autor "Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<="   

SFD
 Wysłana - 12 lipiec 2004 20:07      [zgłoszenie]

Woocash - "poszedłem na siłownię naczczo.." to chyba nie jest dobre,powinienes zjeśc przynajmniej jeden porządny posiłek przed treningiem siłowym,aeroby naczczo - owszem,ale nie siłka,no chyba ze masz za duże mięśnie i chcesz je przepalić...

przyznaj SOG'a

user 1985
 Wysłana - 12 lipiec 2004 20:23      [zgłoszenie]

zgadzam się z poprzednią wymową na siłownie naczco bez przesady

------co do wcześniejszych pytań o porę ćwiczeń to najlepiej rano naczczo tylko że wtedy jest tak że najpierw spala się białko a dopiero potem tłuszcz tak więc po treningu lepiej zjeść coś wzbogaconego w białko najlepiej 50 g odżywki i posiłek

------ jeżlei chodzi czy ten trening nie przeszkadza w robieniu masy jeżęli będzie cie robić ten trening przy budowaniu masy to on wam pozwoli uniknąc brzucha większego niż zwykle ale zmniejszy też efekty masowe zamiast 4 kg miesięcznie bęzdiecie mieli tylko 2 :/ to jest oczywiście uzależnione od tego jak jesteście uwarunkowani genetycznie tym co źle łapią mase nie polecam 6 weidera

------- trening robić codziennie !!!

w końcu będe duży i silny :)

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 12 lipiec 2004 20:31      [zgłoszenie]

Czyli jak mam oponke na brzuchu, to nie mogę robić naczczo. Ja chcę się jej pozbyć.

przyznaj SOG'a

SpAiro_
 Wysłana - 12 lipiec 2004 20:39      [zgłoszenie]

A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?

More Special Sound's, More New! More Dj's music SCHRANZ!

przyznaj SOG'a

user 1985
 Wysłana - 12 lipiec 2004 20:53      [zgłoszenie]

jak masz oponkę na brzuchu to najlepiej rano tylko potem uzupełnij posiłek o jakieś większ białeczko

w końcu będe duży i silny :)

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 12 lipiec 2004 21:28      [zgłoszenie]

A co z produktów sporzywczych może mi wystarczyć za takie białeczko?
I czy jak robie naczczo to spalam tez tłuszcz, a nie tylko białko?
I prosze , niech mi ktoś wreszcie odpowie konkretnie: Czy oprócz "6" moge robić inne ćwiczenia na brzuch?

przyznaj SOG'a

Robson69
 Wysłana - 12 lipiec 2004 22:04      [zgłoszenie]

<<<To kiedy w koncu robić tą "6 Weidera"?
Rano, nano naczczo, po południu, wieczorem przed ostatnim posiłkiem czy wieczorem po ostatnim posiłku?>>>>>>>
Kiedy chcesz...na czczo ja raz sprobowalem zrobic to prawie nabawilem sie przepokliny...nie mile uczucie...

<<<I czy jak mam robic ten program to nie mogę robić innych ćwiczeń na brzuch np: na siłowni jak robie obiegówke?>>>
Musisz robic inne cwiczenia

<<<I czy dobrze jest robic tą "6" z dieta CKD, bo wiele razy była wspominana na foruM?>>>
Jasne

<<<Z tym budowaniem masy to takie srabue w banie. Zaczalem cwiczyc oprocz normalnych trningow szostke Weidera i jakos mi 4kg przyszlo a nie odeszlo, a tez jade na mase... >>>
No i co z tego??, mozesz konkretnie wytlumaczyc?

<<<Czy nalaży wykonywać ten trening codziennie mimo mocno odczuwalnych zakwasów ?>>>

<<<Czyli jak mam oponke na brzuchu, to nie mogę robić naczczo. Ja chcę się jej pozbyć.>>>
Patrz wyzej...

<<<A co z produktów sporzywczych może mi wystarczyć za takie białeczko?>>>
Sery, rybki, twarogi i inne zapewniajac, ze to bedzie wartosciowe bialko...

<<<I czy jak robie naczczo to spalam tez tłuszcz, a nie tylko białko?>>>
To i to...

<<<I prosze , niech mi ktoś wreszcie odpowie konkretnie: Czy oprócz "6" moge robić inne ćwiczenia na brzuch?>>>
Te zawarte w ogolnorozwojowce (ACT) tak, a inne bym sobie odpuscil, mozesz przetrenowac brzuch...

<<<A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?>>>
Patrz cwiczenie 2 i 4

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 12 lipiec 2004 22:36      [zgłoszenie]

Woocash,mięśnie brzucha to też MIĘSNIE i tak jak każde inne potrzebują regeneracji. ja np.sobie odpuściłam ćwiczenie brzucha na treningach,uważam że Szóstka wystarczy,to i tak ostra stymulacja tak codziennie.

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 12 lipiec 2004 22:42      [zgłoszenie]

<<<A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?>>>
Patrz cwiczenie 2 i 4

hmmm,a nie 1 , 3 i 5 raczej?

przyznaj SOG'a

Robson69
 Wysłana - 13 lipiec 2004 03:31      [zgłoszenie]

Nie nalezy opuszczac innych cwiczen, a zwlaszcza z treningu ogolnorozwojowego "Act", jezeli chcesz to wywal, ja bym tego nie robil...

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 579 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100

<< Przerwa / ocenic mój trening >>

Podobne: Plany treningowe Weidera - dobre? | Program komputerowy do treningu Aerobicznej Szóstki Weidera | E-book, szukam system weidera itd. SOGI | ZASADY JOE WEIDERA | Ściąga (GIF) z Aerobicznej 6-tki WEIDERA!!! | Zasady Weidera

Warto przeczytać: bcaa xtra mega caps | "film" | aminoblood megabol | no xplode massacra storm | "20 sek" | lejker69 | titan jaki rozmiar | "detox" | "po fbw" | " witaminy" | mlody2233 | "20 sekund" | massacra storm no xplode | "20sekund" | "dawkowanie | "db pharma" | "na stawy" | "peak body" | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL