| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
SFD
|
|
Woocash - "poszedłem na siłownię naczczo.." to chyba nie jest dobre,powinienes zjeśc przynajmniej jeden porządny posiłek przed treningiem siłowym,aeroby naczczo - owszem,ale nie siłka,no chyba ze masz za duże mięśnie i chcesz je przepalić... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
user 1985
|
|
zgadzam się z poprzednią wymową na siłownie naczco bez przesady
------co do wcześniejszych pytań o porę ćwiczeń to najlepiej rano naczczo tylko że wtedy jest tak że najpierw spala się białko a dopiero potem tłuszcz tak więc po treningu lepiej zjeść coś wzbogaconego w białko najlepiej 50 g odżywki i posiłek
------ jeżlei chodzi czy ten trening nie przeszkadza w robieniu masy jeżęli będzie cie robić ten trening przy budowaniu masy to on wam pozwoli uniknąc brzucha większego niż zwykle ale zmniejszy też efekty masowe zamiast 4 kg miesięcznie bęzdiecie mieli tylko 2 :/ to jest oczywiście uzależnione od tego jak jesteście uwarunkowani genetycznie tym co źle łapią mase nie polecam 6 weidera
------- trening robić codziennie !!!
|
|
|
SFD
|
|
Czyli jak mam oponke na brzuchu, to nie mogę robić naczczo. Ja chcę się jej pozbyć. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SpAiro_
|
|
A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?
|
|
|
user 1985
|
|
jak masz oponkę na brzuchu to najlepiej rano tylko potem uzupełnij posiłek o jakieś większ białeczko
|
|
|
SFD
|
|
A co z produktów sporzywczych może mi wystarczyć za takie białeczko?
I czy jak robie naczczo to spalam tez tłuszcz, a nie tylko białko?
I prosze , niech mi ktoś wreszcie odpowie konkretnie: Czy oprócz "6" moge robić inne ćwiczenia na brzuch? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Robson69
|
|
<<<To kiedy w koncu robić tą "6 Weidera"?
Rano, nano naczczo, po południu, wieczorem przed ostatnim posiłkiem czy wieczorem po ostatnim posiłku?>>>>>>>
Kiedy chcesz...na czczo ja raz sprobowalem zrobic to prawie nabawilem sie przepokliny...nie mile uczucie...
<<<I czy jak mam robic ten program to nie mogę robić innych ćwiczeń na brzuch np: na siłowni jak robie obiegówke?>>>
Musisz robic inne cwiczenia
<<<I czy dobrze jest robic tą "6" z dieta CKD, bo wiele razy była wspominana na foruM?>>>
Jasne
<<<Z tym budowaniem masy to takie srabue w banie. Zaczalem cwiczyc oprocz normalnych trningow szostke Weidera i jakos mi 4kg przyszlo a nie odeszlo, a tez jade na mase... >>>
No i co z tego??, mozesz konkretnie wytlumaczyc?
<<<Czy nalaży wykonywać ten trening codziennie mimo mocno odczuwalnych zakwasów ?>>>
<<<Czyli jak mam oponke na brzuchu, to nie mogę robić naczczo. Ja chcę się jej pozbyć.>>>
Patrz wyzej...
<<<A co z produktów sporzywczych może mi wystarczyć za takie białeczko?>>>
Sery, rybki, twarogi i inne zapewniajac, ze to bedzie wartosciowe bialko...
<<<I czy jak robie naczczo to spalam tez tłuszcz, a nie tylko białko?>>>
To i to...
<<<I prosze , niech mi ktoś wreszcie odpowie konkretnie: Czy oprócz "6" moge robić inne ćwiczenia na brzuch?>>>
Te zawarte w ogolnorozwojowce (ACT) tak, a inne bym sobie odpuscil, mozesz przetrenowac brzuch...
<<<A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?>>>
Patrz cwiczenie 2 i 4
|
|
|
SFD
|
|
Woocash,mięśnie brzucha to też MIĘSNIE i tak jak każde inne potrzebują regeneracji. ja np.sobie odpuściłam ćwiczenie brzucha na treningach,uważam że Szóstka wystarczy,to i tak ostra stymulacja tak codziennie. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
<<<A gdzie tu jest udział bocznych aktonów brzucha ? Nie ma ?>>>
Patrz cwiczenie 2 i 4
hmmm,a nie 1 , 3 i 5 raczej?
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Robson69
|
|
Nie nalezy opuszczac innych cwiczen, a zwlaszcza z treningu ogolnorozwojowego "Act", jezeli chcesz to wywal, ja bym tego nie robil...
|