| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
SFD
|
|
To kiedy w koncu robić tą "6 Weidera"?
Rano, nano naczczo, po południu, wieczorem przed ostatnim posiłkiem czy wieczorem po ostatnim posiłku?
I czy jak mam robic ten program to nie mogę robić innych ćwiczeń na brzuch np: na siłowni jak robie obiegówke?
I czy dobrze jest robic tą "6" z dieta CKD, bo wiele razy była wspominana na forum? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
ja robię rano na czczo,ale to bardziej ze względu na to żeby juz mieć z głowy,hihi,jednak myślę że jako ćwiczenie aerobowe bądź co bądź powinno się je robić na czczo.
jestem na 17 dniu i coraz ciężej:) ale efekty widać,mam nadzieję że wytrzymam do końca...
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
mauro16
|
|
Zdecydowanie jezeli chcesz szybko spalic tluszcz to rtano na czczo. Wtedy organizm nie ma z czego czerpac energii po calej nocy bez jedzenia i czerpie ja od razu z tluszczu.
|
|
|
QuaTro
|
|
Z tym budowaniem masy to takie srabue w banie. Zaczalem cwiczyc oprocz normalnych trningow szostke Weidera i jakos mi 4kg przyszlo a nie odeszlo, a tez jade na mase...
|
|
|
Paeł
|
|
|
|
|
SFD
|
|
Dziś zacząłem.
Poszedłem na siłownie naczczo, wróciłem do domu o 15, i nic nie zjadłem zanim nie zrobiłem 1 serii. Musze pryznać, że nie sądziłem, że będą tak odczuwalne te ćwiczenia. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SpAiro_
|
|
Czy nalaży wykonywać ten trening codziennie mimo mocno odczuwalnych zakwasów ?
|
|
|
SFD
|
|
Z tego co wynika z wypowiedzi innych to możesz sobie zrobic 1 dzień pezrwy. Czyli ćwiczyć 6 razy w tygodniu. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
QuaTro
|
|
Codziennie trzeba. Przerwe robisz jak zapomnisz ale unikaj przerw.
|
|
|
QuaTro
|
|
Co do zakwasow to przejda....
|