| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
babinicz
|
|
Brawo kulmas!! Mam podobne zdanie. Tylko nie przepadam za matematyką | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Pedro17
|
|
O jaka piękna mowa!!!!!
Brawo!!
Porusza tłumy a jaki matematyczny umysł.Pozazdroscic.
Tak wogole to i ty nie wykonujesz poprawnie tego cwiczenia bo tam wyraznie jest napisane ze nalezy je robic nie dłużej niz 25min!!!!
Wiec jak sobie poradzisz z tym mądralo? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
dobra,przestancie pier***ić;) tu jest jakiś haczyk:) faktycznie poprawnie sie tego szybko zrobic nie da, ale znowu na końcu 25 min...moze te ostatnie dni należy robić bez zatrzymań? poszukam w sieci opisu tego cwiczenia,moze jast jakas strona Weidera oficjalna,hyhy.
Dziś mój dzień ósmy,ok.12 min mi zajmuje... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
SFD
|
|
wróciłam do początku postu i tam wyraźnie jest napisane że nie można skracać czasu zatrzymania
/W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń, powtórzeń nie moment zatrzymania 2-3 sek. W momencie napięcia maksymalnego./
ja już nie wiem w takim razie. w 25 minutach pod koniec na 100% się nie zmieszczę:(
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kulmas
|
|
Jak sobie z tym poradze- nie bede opuszczal nog( tam gdzie to jest mozliwe), skroce czas wspiec do 2 sekund i przy cwiczeniu nie bede ogladac telewizji- ktora to czlowieka rozprasz( bardzo czesto powinienem juz skonczyc dane cwiczenie a robie dalej bo zapominam ile zrobilem juz powtorzen)
|
|
|
kulmas
|
|
Czyli w sumie dobrze jest na poczatku napisane- np. w cwiczeniu 2, 4,6 nie trzeba opuszczac nog na podlowe tylko mozna miec je caly czas podniesione- ja tak rozumiem skrocenie ruchow.
|
|
|
QuaTro
|
|
Ja jestem na 18 dniu.. Trening dobry... Chociaz z motywacja coraz ciezej. Brzuch sie wzmocnil niezle, nic juz nie czuje. Kratka tez zaczyna sie pojawiac. Patrz avatar :)
|
|
|
QuaTro
|
|
Zdjecie chyba sprzed 3 dni jak cos. Dodam ze po skonczonym treningu wkleje fotki zanim zaczalem ten trening i po zakonczeniu.
|
|
|
QuaTro
|
|
[http://www.sfd.pl/temat95780/strona2/] ----> rok temu mialem taki brzuch. Biegalem na nartach biegowych wczesniej z 5 lat wiec to od tego. Pozniej mialem rok przerwy przez mature i troche sie zatluscilem w rejonach brzucha, a jak to pokaze na koncu treningu zeby nie psuc efektu przed i po ;)
|
|
|
2 er el x
|
|
liczcie mlotki przytrzymanie 2 sekundowe to sie w czsie zmiescice ,jest napisane wyraznie 2-3 sekundy czy nie jest? | |
przyznaj SOG'a
|
|