| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
SFD
|
|
Właśnie trochę nie wiem jak wykonac to ćwiczenie. Jak podnoszę nogi to mam podnieść całą klatkę piersiową czy tylko głowę czy jak? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
huNter4u
|
|

sie nie ma 3m kwalic ale nikt nie dał fotki to bede oryginalny :D dodam ze zaczolem wczoraj :P
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
cru9l
|
|
wlasnie mam zamiar od srody zaczac trenowac ten trening poniewaz od jutra(soboty) do wtorku mnie nie ma wiec od srody mam zamiar zacza ale chcialem zapytac o cw. 5 nie zabardzo rozumie o co w nim chodzi moglby ktos dokladniej wytlumaczyc? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
huNter4u
|
|
|
|
|
cru9l
|
|
spoko dzieki od srody zaczynam:) wlasnie w srode tez mam zamiar sobie kupic thermo fat burnera treca:) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Robson69
|
|
<<<<<<<<Jezeli robie to w 10min na 15 dniu to uwazam to za bardzo dobry czas.Chłopcze jezeli ty juz teraz przekraczasz czas 25 min to jak bedziesz robił na 40 dniu.Chyba tylko jedna serie.Widocznie dobry z ciebie mułek jest jak tak wolno robisz>>>>>>>>>>
Nie przechwalaj sie bo z czasem u mnie to se kompleksow narobisz Po pierwsze naucz sie czytac stary...po drugie napisalem, ze jestes na 15 dniu i nie wiesz jak oddychac, wiec jestes durniem robiac trening juz 15 DNI i nie wiedzac jak go robic poprawnie....coz...wspolczuje...klocic sie nie zamierzam, a jak masz na 15 dniu 10 minut to sie ciesz i rob dalej
|
|
|
Pedro17
|
|
Nie zgrywaj takiego fachowca w dziale po twoje rady to mnie akurat nie interesuja.Buchu go załozył i skonczył ten program wiec on tu moze opieprzac ludzie a nie taki leszczyk jak ty. Widocznie jestes super pakerem ktory zna wszystkie zasady treningowe jak tak sie udzielasz.
Moze czas abys nabrał troche dystansu do siebie i spojrzał na to kim jestes , bo według mnie jestes tylko zarozumiałem****em
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kulmas
|
|
Kurcze mysle pedro ze nie pisales do mnie, bo mi to zajmuje w przedziale 20 -25:- - niezly ze mnie mulek, co nie.
|
|
|
Pedro17
|
|
Mułek to i jestes ale i troszke uposledzony napewno tez.Ja bynajmniej o rzadnych przedziałach nie pisałem i nie bardzo wiem o co ci chodzi.Powiedz mi jak zamierzasz zrobic 40 dzien w 25 minut jezeli teraz robisz to w tym czasie,powiedzmy 23 min(twoj przedział)
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kulmas
|
|
i na to czekalem. Widac ze robisz to cwiczenie na odwal sie- a tu liczy sie technika. jezeli ty robisz 3 serie po 12 powtorzen i zajmuje ci to 10 minut to gratuluje. Ale cos mi sie tu nie zgadza pedrosie 17. Jak bys sobie policzyl ile powinno ci zajac wykonanie samych powtorzen( po 3 sek. spinajac- nie liczac 5 cwiczenia bo to rowerek) to wyszlo ci by 13 minut. A gdzie czas na przejscie od jednej nogi do drugiej, czy opuszczenie nog. To dodadkowe 3 minuty. Tak wiec wychodzi ze jak bylbys za***is** to zrobil bys to poprawnie technicznie w okolo 16 minut. ale nie ty jestes szybki lopez. Reasumujac daruj sobie to cwiczenie bo tu jest technika wazna, a nie kto szybciej odpi***oli cwiczonko - i sam siebie oszukujesz. A ja zamiezam zamknac sie w 35 minutach, ale ja przynajmniej juz widze efekty- takze lepiej byc powolnym mulem , niz szybkim lopezem- tyczy sie to tez plci pieknej, jak szczailes o co mi chodzi.
|