| Autor |
"Aerobiczna "szóstka" Weidera =>wejdz<=" |
|
|
3r1o3o3t7
|
|
furtok - pracuja wszystkie miesnie brzucha. Jednak w tego typu cwiczeniach nie wypracuje sie tak dobrze skosnych i dolnych jak gornych.
|
|
|
Eska
|
|
robie teraz 20 dzien - nigdy nie liczylem czasu ile mi zajmuja te treningi ale teraz sie pojawiaja glosy ze 22 minuty teraz ze 15 minut 4 dzien. Wzwiazku z tym zmierzylem dzisiejszy trening 20 dzien i zajmuje mi on 15 min niecale. Jak wy to robicie ze wam tak dlugo to zajmuje ? Robicie przerwy miedzy cwiczeniami ? Bo miedzy seriami to ja robie 10 sek przerwy ale miedzy cwiczeniami nic nie robie- moze powinnienem ??
|
|
|
domer
|
|
KULTURYSTYKA.PL
|
|
Ja robilem ok 20sek miedzy seriami a miedzy cwiczeniami nie, chyba ze juz nie moglem to z 2sek.
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
^^jacek
|
|
ja jestem pipa nie robie przerw a i tak w 4 dniu mam 15 minut
|
|
|
ciaves
|
|
Daj mi tę noc to chyba zespoł KOMBI wykonuje coś mi się tak zdaje...
|
|
|
Robson69
|
|
Eska nie nie jezeli Ci ladnie idzie na 20 dniu w 15 minut niecale sie wyrabiasz to super, niech tak zostanie, ja zwykle wyrabiam sie w 5 minut i juz jade 10 dzien, ale zaczynam od nowa, bo niestety dni mi sie po***aly i nie wiem ktory mialem robic
|
|
|
ben88
|
|
ja też zacząłem ten trening
już w 2gim dniu sie upociłem i namęczyłem a myślałem że mam silny brzuch
oczywiście sog dla bucha
|
|
|
3r1o3o3t7
|
|
Nie koncentrujcie sie na czasie, a raczej na poprawnym wykonywaniu cwiczen. Robcie tak jak to bylo napisane, 'zgiecie' - spiecie miesnie z dwu sekundowym przytrzymaniem - powrot. Jezeli tak bedziecie robic to nie ma co sie martwic o czas. Liczy sie technika !
|
|
|
3r1o3o3t7
|
|
Zauwazylem, ze w dwoch pierwszych dniach podczas cwiczenia i dlugo ponim czulem caly czas napiete miesnie. Wydawalo mi sie, ze to normalne w tym treningu - ze wlasnie o to chodzi, a by caly czs czuc brzuch. Niestety trzeciego dnia mialem przerwe, potem zrobilem czwarty dzien i piaty i juz nic nie czuje, zadnego zmeczenia brzucha, zadnych zakwasow - tylko podczs treningu. Co o tym sadzic ?
|
|
|
Eska
|
|
ja tez nie mam zadnych zakwasow ani nic mialem tylko przez pierwsze dni a pozniej juz luzki. Moze miescie sie juz wzmocnily i te kilka powtorzen wiecej co tydzien juz nic nie robi ?
|