Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Adamek próbował urwać głowę trenerowi

JarzyN18

Wysłana - 19 grudnia 2005 12:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Tomasz Adamek (29 l.) był honorowym gościem gali bokserskiej w Żyrardowie. Mistrz świata pokazał się kibicom w efektownym sparingu. - Dziękuję wam, że byliście ze mną w tym roku - mówił wzruszony.

- Bez moich kibiców nie zaszedłbym tak daleko. Dlatego chciałem się im tutaj pokazać i podziękować - tłumaczył czempion, którego spiker przedstawił jako... Andrzeja Adamka!

Adamek najpierw sparował dwie rundy z "Ukraińskim Tysonem", Romanem Aleksandrowiczem Szkarupą. Później próbował urwać głowę swojemu trenerowi i menedżerowi - Andrzejowi Gmitrukowi, który wystąpił z nim w pokazowym treningu. Gmitruk miał na rękach specjalne tarcze, którymi bronił się przed szarżującym Adamkiem. Mistrz świata w każdy cios wkładał sto procent siły. Nic dziwnego, że Gmitruk po 5 minutach miał dość!

W głównej walce gali Mariusz Cendrowski pewnie obronił "pasek" peryferyjnej federacji TWBA, pokonując na punkty silnego Rosjanina Zapira Guembatowa. - Mogłem skończyć tę walkę wcześniej, ale chciałem przeboksować pełen dystans - wyjaśniał. - To już mój drugi 12-rundowy pojedynek i nie zabrakło mi kondycji. A będzie jeszcze lepiej.

Zadowolony był też Gmitruk. - Cendrowski, Wach, Wilczewski, Ziemlewicz i Piątkowski pewnie powygrywali - wyliczał. - No i zaprezentował się Tomek. Mam nadzieję, że to pomoże mu wygrać plebiscyt na najlepszego sportowca Polski.

Ostatnim bokserem, który zwyciężył w plebiscycie "Przeglądu Sportowego", był Zygmunt Chychła w... 1952 roku.

Loved by few Hated by many but..Respect by all(M.Tyson)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 grudnia 2005 14:43 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dragon1987

Wysłana - 19 grudnia 2005 14:43    Edytuj Cytuj
"tłumaczył czempion, którego spiker przedstawił jako... Andrzeja Adamka!"-->

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 19 grudnia 2005 15:17    Edytuj Cytuj
Jarzynek masz odbanowane konto. Czytasz maile? Napisałem Ci przecież.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

jarzynek

Wysłana - 19 grudnia 2005 15:46    Edytuj Cytuj
Saib_ thx bardzo łap soga na pewno będe dalej tu działał jescze raz thx łap soga (I'm Back!!!)

"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)

Specjalista -

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 19 grudnia 2005 18:39    Edytuj Cytuj
Nie ma sprawy!
Nie szalej już, hehehe.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Adamek próbował urwać głowę trenerowi

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.