Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1799 razy
słowa kluczowe: adamek  haye 
Autor

Adamek-Haye ???

Byku_92

Wysłana - 09 listopada 2009 16:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

http://www.sport.pl/sport/1,65025,7237145,Czytelnicy_magazynu__The_Ring___Pojedynek_Haye_Adamek.html

Co wy sądzicie na temat walki Adamka z Hayem?Czy góral z Gilowic miałby szansę wygrac z nowym mistrzem świata wagi ciężkiej?!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 listopada 2009 16:04 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Cezi1987

Wysłana - 09 listopada 2009 16:04    Edytuj Cytuj
A ja mówie i mówie,ze Haye jest przereklamowany.Teraz juz każdy bedzie mówił by poczekać na następna walkę,bo w tej Haye nie rowin ał szkrzydeł,ale ja juz swoje wiem.Haye jest dobry,ale na Kliczków za cienki.

Czy Adamek ma szanse ? Przy dobrych sedziach,obiektywych ma.Haye nie rozłożył rywala takiego jak Cunningham nigdy.Mówiłem,ze jeśli Haye nie znokautuje Valueva,to nie wybja sie przed czołówkę,i tak wlaśnie jest.Abdoula nie znokautowal,Valueva nie znokautował,to i Tomka nie znokautuje...Solis,Povetkin,Chambers jak Haye,któregoś nich znokautuje,to będzie dobry...Ale juz wiem,ze tego nie zrobi...

Tomek ma szanse z Hayem na punkty,bo Haye jak nie nokautuje,to pykaczem jest słabym co pokazał w walce z Valuevem...

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-11-09 16:09:21
Specjalista -

łuki23

Wysłana - 09 listopada 2009 17:04    Edytuj Cytuj
Najbardziej bym chciał, żeby Tomek walczył właśnie z Haye. Wydaje mi sie, że byłaby to zacięta walka i budząca emocje, to byłby dobry sprawdzian dla Adamka

h-20

Wysłana - 09 listopada 2009 17:50    Edytuj Cytuj
Bonin chce rewanżu na hayeu ja bym mu dał szanse

...........................................................................................................................................................................................................................................................................

Thai-Mati

Wysłana - 09 listopada 2009 18:02    Edytuj Cytuj
Haha Bonin dobre

Uważam ,że akurat Haye to jedyny champion z którym Tomek Adamek ma jakiekolwiek szanse i to właśnie z nim powinien próbować się dogadać.

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

greg 82

Wysłana - 09 listopada 2009 18:33    Edytuj Cytuj
Bonin gwoli przypomnienia:

Młody Haye to chyba dwa razy położył na deskach Solisa chociaż z nim przegrał. Generalnie no tak chyba jednak dla Adamka to najłatwiejszy mistrz w HW i oby zawalczyli

toom34

Wysłana - 09 listopada 2009 19:00    Edytuj Cytuj
Generalnie no tak chyba jednak dla Adamka to najłatwiejszy mistrz w HW

dokładnie, a jak nie Adamek to kto inny mu zabierze pas...

Sensei99

Wysłana - 09 listopada 2009 19:41    Edytuj Cytuj
Może by miał ale adamek z nim nie zawalczy .
Adamek woli lamusków,
Tak samo jak haye .
Haye będzie walczył z jakimiś cienkimi rywalami .

Nie od razu Rzym zbudowano .

Calder0n

Wysłana - 09 listopada 2009 19:58    Edytuj Cytuj
Na pełnym dystansie Haye jest słaby i nie jest takim wojownikiem jak Góral. Adamek potrafi przyjąć, potrafi też odpowiednio mocno oddać. Moim zdaniem ma szanse wygrać z Haye i jeśli walka potrwa wystarczająco długo to może nawet udałoby mu się zakończyć walkę przed czasem w 9-10 rundzie. Jednego modela Adamek już pokonał, teraz czekam na kolejnego pokonanego.

Zmieniony przez - Calder0n w dniu 2009-11-09 19:59:20

Byku_92

Wysłana - 09 listopada 2009 21:03    Edytuj Cytuj
Nie lekceważyłbym Haye'a aż do tego stopnia.Widziałem kilka jego walk i mogę powiedziec,że ma chłopak potencjał ;D
Jak wszyscy wiemy,najbliższą walkę ma stoczyc w kwietniu z Ruizem,czyli z niezbyt wymagającym przeciwnikiem moim zdaniem,więc najbliższy wolny termin na walkę z Hayem to gdzieś dopiero jesień przyszłego roku...szkoda ;P
Pozdro

rissen

Wysłana - 09 listopada 2009 21:06    Edytuj Cytuj
Blacha uważasz że Kliczko to lamus?

...........

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Adamek-Haye ???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.