Tym razem nadeszła kolej na FaceBook. Zapraszamy wszystkich użytkowników społeczności FB do dołączenia się do grupy Activlab - Nutrients and Supplements
Mam nadzieję, że stworzymy tutaj liczne grono osób, prowadzących sportowy tryb życia i będzie to odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na różne tematy, nie tylko dotyczące suplementów i odżywek, ale również tematów sportowych ogólnie
Suplementy i odżywki dla osób aktywnych i sportowców www.activlab.pl
Sprawdź naszą nowość CREATINE TABS!! 120 tabletek tylko za 14,99 zł!
Specjalista -
1265191843000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 03 lutego 2010 11:24
ja odpadam bo nie mam zdjec nigdzie w internecie na zadnych takuch stronach, ale duzo ludzi ma , wiec was zapraszamy Noi faktycznie , ActivLab jest juz wszedzie
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Specjalista -
1265192674000
ActivLab ActivLab
Wysłana - 03 lutego 2010 12:58
Następna akcja rozdawania testerów będzie właśnie za pośrednictwem FaceBook'a dlatego kto zainteresowany i chętny na nasze próbki, w zasadzie właśnie dostał rozwiązanie na tacy
Suplementy i odżywki dla osób aktywnych i sportowców www.activlab.pl
Sprawdź naszą nowość CREATINE TABS!! 120 tabletek tylko za 14,99 zł!
Specjalista -
1265198329000
Rude Boy92
Wysłana - 03 lutego 2010 14:58
O proszę.. wcześniej dołączyłęm do grupy a teraz widzę, że było warto Problem w tym, ze na FB baaaardzo mało zaglądam więc pewnie z testerów lipa będzie
Znawca -
1265205481000
Pitt Bull ActivLab
Wysłana - 04 lutego 2010 10:25
to zacznij zagladac wiecej I daj znac reszcie kolegow i kolezanek , ze beda tam testery
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "