Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2752 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
88,89% (8)
DOBRY
0,00% (0)
NIE POLECAM
11,11% (1)
Autor

ActivLab Massive Gainbody

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 19 lutego 2009 17:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ActivLab Massive Gainbody 1000 / 3000 g

W okresie budowania masy mięśniowej zapewnienie nadwyżki kalorycznej stanowi warunek niezbędny dla wywołania zadowalających przyrostów. ActivLab Massive GainBody to kompleksowa odżywka wspomagająca wzrost masy mięśniowej o wyjątkowym smaku i skuteczności. Białkową bazę preparatu stanowi ponad najwyższej jakości izolat (BV=160), koncentrat białka serwatki (BV=104) i albuminy jajecznej. W połączeniu z odpowiednio dobranym premiksem węglowodanów (maltodekstryny i kawałki liofilizowanych owoców), glutaminą w acetylowanej formie i wysokoenergetycznym olejem MCT, stanowi zbilansowany, dodatkowy posiłek, ukierunkowany na wzrost masy mięsniowej. Skład preparatu został wzbogacony o lipotropiki i aktywatory metaboliczne, minimalizujące ryzyko zatłuszczenia i działające prozdrowotnie.

Przełomowym rozwiązaniem są kawałki prawdziwych owoców, ktorym proces liofilizacji pozwolił zachować 100% swoich naturalnych właściwości organoleptycznych (smak, zapach) oraz pełną wartość biologiczną.

ActivLab Massive GainBody polecany jest sportowcom wszystkich dyscyplin ze szczególnym uwzględnieniem sportów siłowych (kulturystyka, trójbój siłowy, sporty walki).

Sposób użycia: Jedną porcję (75 - 150g) rozpuścić w 200 - 400ml wody lub mleka. Stosować jako uzupełnienie diety w kalorie, jako dodatkowy posiłek np po treningu lub jako uzupełenieni kaloryczności wybranych posiłków.

Wartość odżywcza:

w 100 g

Wartość energetyczna
1574 kJ / 371,3 kcal

Białko, w tym:
15,8 g

z koncentratu
serwatkowego
10 g

z izolatu
serwatkowego
5 g

z aluminy jajka
0,8 g

Węglowodany
70 g

Tłuszcz
3,12 g

Kreatyna
3 g

N-acetyl-L-glutamina
750 mg

Olej MCT
2,25 g

Lecytyna, w tym:
150 mg

Cholina
27 mg

Inozytol
19,5 mg

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-09-23 16:50:43

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2009 21:07 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

avic

Wysłana - 14 marca 2009 21:07    Edytuj Cytuj
Będę pierwszy..
Z całą pewnością mogę polecić tego gainerka.
Testuje smak bananowy. Jest to pierwszy banan spośród wieeelu gainerów jakie jadłem.
Smak- wbrew obawom- przepyszny. Nie za słodki, nie chemiczny...z mleczkiem po prostu świetny.
Rozpuszczalność- wzorowa. Ładująć ponad 3/5 szlanki prochu i zalewając mlekiem... nawet bez shakera nie pozostają grudki. Nie zapycha- pije się bezproblemowo.
I te owoce. Przyznam, że nie wiedziałem, czego się spodziewać, ale jest bardzo ok.
Może przezadzili z tekstem: ekstra duże kawałki owoców, ale ja porównałbym je do grzanek w zupie chińskiej- fajne suszone kawałeczki owoców. Mało i wypływają na wierzch, ale jest symaptycznie. Dodatkowo miły jest skład: min olej mct.
Jedyną rzeczą do jakiej bym się przyczepił jest zawartość mono 3g/100g w składzie- nie każdemu moze to pasować, ale że zaczynam cykl na krecie to i mono się przyda.

Ocena końcowa 5+/6 - a nie 6 dlatego, że to tylko gainer, z dużą zarawrtością szybkich cukrów a nie np vextrago.
No i cena całkiem ok 90zł za 3kg.

"Jeśli wrogowie cię chwalą, musiałeś popełnić błąd"
August Bebel

511

Wysłana - 08 maja 2009 21:04    Edytuj Cytuj
Ja niestety nie mogę go pochwalić, smaki owoców leśnych i truskawek całkowita porażka. Napaliłem się na niego mianowicie niska cena, kretka(dla niektórych to atut a innych nie) no i brak spsartamu i innych sztucznych słodzików. Ale smak zdecydowanie mi nie podpadł z mlekiem zdecydowanie lepsze niż z wodą. Jeśli ktoś lubi intensywne smaki to powinien przypaść do gustu ten gainer. Mi nie smakuję ale trzeba spróbować by ocenić;)

Mariosg84

Wysłana - 27 sierpnia 2009 14:13    Edytuj Cytuj
Miałem ta odżywke juz jakis czas temu i zdecydowanie polecam.. teraz byl problem z dostepnościa ale na szczęście jest sklep SFD :)Czekam na 3kg + mono i jedziem :)

Kamilek18s

Wysłana - 17 stycznia 2010 10:26    Edytuj Cytuj
moze odświeżę.Z racji ze moj temat został usunięty bo zapytałem o to czego nie ma w tym temacie.WIec zapytam tutaj bo tego nie usuną.Sposob uzycia jest w dni treningowe,a w DNT?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ActivLab Massive Gainbody

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.