Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 9472 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
54,55% (12)
DOBRY
22,73% (5)
NIE POLECAM
22,73% (5)
słowa kluczowe: activlab  night 
Autor

ActivLab HGH Night

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 10 lutego 2009 13:11    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

ActivLab HGH Night

Activita HGH Night to nowoczesny suplement diety, który przyspiesza rozwijanie zdolności wysiłkowych i ułatwia budowanie umięśnionej sylwetki. Produkt ten wykazuje następujące właściwości:
- stanowi naturalny stymulator produkcji endogennego hormonu wzrostu (somatotropiny)
- przyspiesza regenerację mocną
- wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej
- przyczynia się do maksymalizacji procesów anabolicznych
- pozytywnie wpływa na jakość snu.

Activita HGH Night to specjalnie opracowane połączenie argininy, liyzny i kwasu kwasu γ-aminomasłowego, którego zadaniem jest naturalne podniesienia poziomu hormonu wzrostu.

Hormon wzrostu poprzez somatomedyny (IGF-1 i IGF-2), wpływa na anabolizm, nasila syntezę białek, przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej. Dodatkowo somatotropina zwiększa lipolizę i hamuje lipogenezę, przez co wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, a także poprawia regenerację tkanki łącznej.

Tak więc stosowanie Activita HGH Night stanowi uniwersalną formułę przydatną zarówno w okresie budowania masy i siły jak i redukcji tkanki tłuszczowej, oraz jako element profilaktyki urazów sportowych. Korzyści odnieść też mogą osoby aktywne którym zależy na ogólnie pojętej regeneracji i poprawie jakości snu.

Dawkowanie: w dni treningowe 3 kapsułki, w dni nietreningowe 2 kapsułki. Przyjmować na noc przed snem.

Wartość odżywcza 1 kapsułki:

Wartość energetyczna
1,8kJ / 0,43kcal

Białko
0,0 g

Tłuszcz
0,0 g

Węglowodany
0,1 g

GABA (kwas gamma-aminomasłowy)
240 mg

Pyroglutaminian argininy
390 mg

Chlorowodorek lizyny
240 mg

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-09-23 12:17:12

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-11-09 12:26:55

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:35 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - Crea Shot saszetka

CENA: 2.30zł
Olimp - L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

CENA: 4.49zł
Nutrend - Carbosnack

CENA: 3.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

FighterX

Wysłana - 12 czerwca 2009 19:35    Edytuj Cytuj
to samo pytanie do tej odzyweczki, co do hGh day, ktos probowal? jakies odczucia? warto wziasc?

Eltoro_KrK

Wysłana - 12 czerwca 2009 20:03    Edytuj Cytuj
Ja tam jestem sceptycznie nastawiony do tego rodzaju produktów. Raczej siła psychiki działa bardziej aniżeli one same.

Życie :)

Volferine

Wysłana - 12 czerwca 2009 20:31    Edytuj Cytuj
Dokładnie , ja np wole brać na noc Cynk + Magnez

Lokowaty

Wysłana - 23 lipca 2009 12:42    Edytuj Cytuj
Hmm...Brałem ten specyfik i muszę powiedzieć ze nieźle się po nim podrosło...daje 4,5/5 ponieważ przeszkadzał mi zapach orzeszków arachidowych. :D

Promil93

Wysłana - 03 sierpnia 2009 02:32    Edytuj Cytuj
Nie polecam nikomu tego suplementu. Podczas zażywania go ciągle chciało mi się spać i chodziłem nie wyspany przez cały dzień ;/ Serdecznie odradzam

koks4444

Wysłana - 16 sierpnia 2009 23:27    Edytuj Cytuj
działa to wogóle?

choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...

Monohydrat

Wysłana - 01 listopada 2009 14:29    Edytuj Cytuj
NIe działa.. jezeli już to ZMA . w najlepszym razie cynk + magnez se kupić i brać lub cos na pobudzenie jakiś napój:) jezeli juz potrzebuje ktos pobudzenia.. A przez to sie nie rosnie :)

Cezary

Wysłana - 18 grudnia 2009 17:39    Edytuj Cytuj
brałem ten suplement jak tylko wszedł na rynek (wtedy opakowanie był takie niebieskie z księżycem)i działał, uspokajał przd snem i dobrze regenerował, ostatnio kupiłem go po raz drugi i zacząłem brać, nie poczułem nic, zwiększyłem dawkę dwukrotnie w stosunku do danych na opakowaniu i poczułem jedynie zwiększoną pompę ze względu na zawartość argininy, ale nie po to bierze się hgh,

piop555

Wysłana - 02 lutego 2010 12:31    Edytuj Cytuj
Co sądzicie o NATURAL HGH SUPPORT?
czy jest to zdrowy suplement? bez problemu można go kupić na allegro.Nie jest to hormon hgh, tylko powoduje jego naturalne wydzielanie.
producent informuje że suplement skutecznie:
-przyczynia się do wzrostu, nawet o kilka cm
-skutecznie wpływa na stały wzrost siły i masy mięśniowej
-przywraca smukłą sylwetkę i dobre samopoczucie
-wzmacnia kości i ścięgna
-regeneruje uszkodzone komórki
Mam 21lat i chce urosną pare cm czy to mi niezaszkodzi???

Ludacriss

Wysłana - 04 lutego 2010 20:46    Edytuj Cytuj
Mam pytanie poniewaz czytalem ze: Zalecana dzienna porcja: w dni treningowe 3 kapsułki, w dni nietreningowe 2 kapsułki. Przyjmować na noc przed snem. Tzn np w dni treningowe mam jeść wszystkie 3 kapsulki zaraz przed snem a w ciągu dnia nic?

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ActivLab HGH Night

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.