Czytałem że ten preparat jest podobno najlepszy na trądzik.Sam mam problemy z trądzikiem.Próbowałem paru specyfików ale praktycznie mało poprawy.Mam zamiar to kupić choć tanie nie jest.
Naprawde dziala , po tylu latach i tylu wyprobowanych specyfikach powiem wam , ze wart jest swojej ceny , sam juz zamowilem drugie opakowanie lecz niestety musze czekac jescze 10 dni bo sprowadzaja z USA (duzy popyt na to jest)
Dodam jeszcze ze w stanach kosztuje 39dolarow a przy zamowieniu 6ciu niecale 160 baksow. Czy ktos wie jak to jest z wysylka czy mi nalicza jakies cla albo cos ?
Zmieniony przez - qwert87 w dniu 2008-10-01 14:17:08
ja niestety nie widzę poprawy wręcz przeciwnie ale jest to raczej związane z trybem życia ostatnio. Co do sprowadzenia to powinieneś podatek bodajże odprowadzić od tego ale wystarczy że na paczce będzie napisane gift wtedy już nic nie musisz opłacać
Witam, i jak tam efekty? Proszę bardzo o Wasze spostrzeżenia, bo jestem już dość zdesperowany.. a nie wiem czy to nie jest wyłącznie świetny "lek" na zdarcie kasy z ludzi, a bardzo szukam czegos co pomoże..
Zmieniony przez - p r z e m w dniu 2008-11-22 23:49:06