Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 11060 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Acnezine Opinie:-) 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: acnezine opinie
Autor "Acnezine Opinie:-)"   

Szymone3ek
 Wysłana - 13 sierpień 2008 10:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

Co myslicie o tym preparacie na tradzik?? tu znajdziecie o nim wszystko jak go jeszcze nie znacie..[www.Acnezine.pl]

przyznaj SOG'a

emti17
 Wysłana - 26 sierpień 2008 11:22      [zgłoszenie]

Czytałem że ten preparat jest podobno najlepszy na trądzik.Sam mam problemy z trądzikiem.Próbowałem paru specyfików ale praktycznie mało poprawy.Mam zamiar to kupić choć tanie nie jest.

przyznaj SOG'a

Adiosan
 Wysłana - 1 wrzesień 2008 22:05      [zgłoszenie]

Sam dzisiaj zamówiłem ten preparat zobaczymy czy jest taki dobry jak piszą jak coś to zdam relacje

przyznaj SOG'a

Bojan93
 Wysłana - 2 wrzesień 2008 18:25      [zgłoszenie]

Ile kosztuje?

przyznaj SOG'a

Adiosan
 Wysłana - 3 wrzesień 2008 23:28      [zgłoszenie]

139 plus przesyłka 14zł ja niestety jeszcze nie dostałem paczki ale mam nadzieje że rezultaty będą dobre więcej masz na stronie [www.acnezine.pl]

przyznaj SOG'a

MadCrew
 Wysłana - 22 wrzesień 2008 21:22      [zgłoszenie]

Jak coś to dajcie znać jak tam po kuracji czy warte zakupu Z góry dzięki

Żyj jak pustelnik,trenuj jak maszyna.

przyznaj SOG'a

qwert87
 Wysłana - 1 październik 2008 14:14      [zgłoszenie]

Naprawde dziala , po tylu latach i tylu wyprobowanych specyfikach powiem wam , ze wart jest swojej ceny , sam juz zamowilem drugie opakowanie lecz niestety musze czekac jescze 10 dni bo sprowadzaja z USA (duzy popyt na to jest)

Dodam jeszcze ze w stanach kosztuje 39dolarow a przy zamowieniu 6ciu niecale 160 baksow. Czy ktos wie jak to jest z wysylka czy mi nalicza jakies cla albo cos ?

Zmieniony przez - qwert87 w dniu 2008-10-01 14:17:08

przyznaj SOG'a

Adiosan
 Wysłana - 1 październik 2008 23:31      [zgłoszenie]

ja niestety nie widzę poprawy wręcz przeciwnie ale jest to raczej związane z trybem życia ostatnio. Co do sprowadzenia to powinieneś podatek bodajże odprowadzić od tego ale wystarczy że na paczce będzie napisane gift wtedy już nic nie musisz opłacać

przyznaj SOG'a

p r z e m
 Wysłana - 22 listopad 2008 23:48      [zgłoszenie]

Witam, i jak tam efekty? Proszę bardzo o Wasze spostrzeżenia, bo jestem już dość zdesperowany.. a nie wiem czy to nie jest wyłącznie świetny "lek" na zdarcie kasy z ludzi, a bardzo szukam czegos co pomoże..

Zmieniony przez - p r z e m w dniu 2008-11-22 23:49:06

;-)

przyznaj SOG'a

gonia1976
 Wysłana - 28 listopad 2008 17:21      [zgłoszenie]

Ja jestem zadowolona. W moim przypadku Acnezine okazało się bardzo pomocne. POprawę w wyglądzie cery zauważyłam już po kilku dniach stosowania.

Cena produktu jest wysoka, ale naprawdę warto!

przyznaj SOG'a

arnie13
 Wysłana - 1 wrzesień 2009 13:26     
 Usunięta przez nioonia za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.
[zgłoszenie]

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Acnezine Opinie:-)

Strony: 1 2 3

<< KROSTY, Pryszcze, Prosze o Porady i POMOC !!! / dlaczego opalenizna po solarium tak szybko schodzi z twarzy? >>

Podobne: BREAST GEL / GLU GEL - Wasze Opinie. | trądzik, pocenie, odżywianie, opinie nt kosmetyków | Zel arnikowy - opinie | HSR - wasze opinie i spostrzeżenia . | TETRALYSAL - wasze opinie | CIRCLE CLEAR - opinie

Warto przeczytać: pojemnoĹ?ć glikolityczna | pomiar tkanki tĹ?uszczowej | posiĹ?ek po i przedtreningowy | posiĹ?ek przed i po treningowy | siarczan manganu | posiĹ?ek przedrtreningowey | posiĹ?ki okoĹ?otreningowe | pozwolenie na bron krĂłka | problemy ĹźoĹ?ądkowe napięty brzuch | prop nadciĹ?nienie | Jak długo regeneracja | przepisy zawodĂłw rzutu piĹ?eczką palantową | przykĹ?adowy trening | pĹ?ywanie | rzeĹşba foto | rĂłznica w ilosci powtĂłrzen | wszystko o alri | koreański | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL